發新話題

卡通大戰人物簡介(新手必看)

[Close]

卡通大戰人物簡介(新手必看)

為左新手能夠選擇岩用既英,整左d技能的能力比你地睇
人物圖像附近有寫能力的是專武,購買過程請看下圖:

人物名稱的括號是人物的另稱,即玩者在遊戲中稱呼的
v=隨機英雄
-R=全隨機英雄  -S=全自選英雄
想睇技能效果請到:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=509895&page=1&extra

變身英(狀態改變也計算在內):
----------------------卡通大戰神聖分割線-------------------
黑崎一護(黑奇)

此英雄的攻略請去:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=428043&extra=page%3D1
漩渦‧鳴人(鳴門)

宇智波‧佐助(佐助) *變身技有反彈,吸收傷害的能力

烏爾奇奧拉‧西法(四刃)  

阿爾卡特(槍神)

日番谷東獅郎(小白,冰龍)

孫悟空

我愛羅

更木劍八(劍八)

君麻呂(君麻,骨)

克蕾雅(銀眼魔女)

地達羅

李洛克(小李,李)----爆擊倍數最高

蒙其‧D‧魯夫(路飛)----範圍大技最高傷害

羅布‧路基(CP9) *3技有反彈傷害的能力

神‧艾捏爾(雷神)

犬夜叉  

-----------------------卡通大戰無敵分割線------------------
大技傷害高於10000的英雄:
-----------------------卡通大戰祟高分割線------------------
蒙其‧D‧魯夫(路飛)----範圍大技最高傷害

更木劍八(劍八)

日番谷冬獅郎(小白,冰龍)

地達羅

孫悟空

宇智波‧佐助(佐助) *變身技有反彈,吸收傷害的能力

波特卡斯‧D‧艾斯(艾斯,火拳)

日向寧次(0次)

奈洛

朽木白哉(朽木)----暈眩時間最長

-----------------------卡通大戰專貴的分割線---------------
另外的英雄:
-----------------------卡通大戰估你唔到分割線------------
七夜志貴(七夜)----技能單體傷害最高

羅羅亞‧索隆/羅洛亞‧卓洛(三刀流)

Lancer(棍佬)

大蛇丸(大蛇)

愛德華

對這個英雄有問題的,請去這裡查看http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=421670&extra=page%3D2  

saber

朽木白哉(朽木)----暈眩時間最長

基加美修/吉爾伽美什(金甲)

青稚‧庫山/青稚‧古贊(青稚)

阿散井戀次(戀次)

-------------------------卡通大戰多重的分割線-------------
分身英:
-------------------------卡通大戰最強的分割線-------------
猿飛蒜山(三代)*分身最硬同埋高攻

干柿鬼鮫(鬼膠)

漩渦‧鳴人(鳴門)*分身最多

8.8zh 更新內容

索隆多了個天生技 傷害是等級X100 CD120 龍捲風力量加成傷害 2倍→1倍

鬼鮫Q招範圍變大了一點 R招傷害3000→2300 數量變多 持續10→8 CD160→180

一護的斬月被拿掉 變成一招天生技 暈1.5秒 CD10秒

我愛羅天生技CD 30→35

我愛羅 沙漠暴流(3技)由0.1秒DELAY改為0.05秒

CP9羅布路奇 火指槍由3000--->2300

犬叉風之傷修正BUG

克雷雅的天生技爆擊被拿掉

藍染20殺的時候的護身符變成爆斧

藍染如在20殺時.血量會變為90000 而在20.40.60.80.100.無限殺時會變為120000

藍染基礎血量10萬變成9萬

40殺以上的玉的血量5萬→3萬

---------------------卡通大戰成功的分割線-----------------

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-10 11:37 發表
先介紹變身英(很快會更新)

鳴門
其實個人覺得單一單中文版直接睇仲簡單/教出裝果啲仲好。btw,你甘比心機,支持你

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-10 11:37 發表
先介紹變身英(很快會更新)

鳴門
四刃  
而家係咪改左仙人都冇2倍傷害?

回復 3# 的帖子

新版改左冇2倍傷

卡戰都有簡介

引用:
原帖由 我叫乂乂 於 2011-7-10 14:50 發表

新版改左冇2倍傷
我係用N版對中文嫁喎- -

引用:
原帖由 sTphCurr 於 2011-7-10 12:32 發表

其實個人覺得單一單中文版直接睇仲簡單/教出裝果啲仲好。btw,你甘比心機,支持你
不是的,你開中文版選英的時間有寫埋技能嗎?所以我整咩英有咩技能出黎比人睇睇再選英

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-10 18:16 發表
我係用N版對中文嫁喎- -
你開舊版
仙人跟住招1技已經秒到右下怪
但係新版唔得
信下我la

引用:
原帖由 我叫乂乂 於 2011-7-10 18:49 發表

你開舊版
仙人跟住招1技已經秒到右下怪
但係新版唔得
信下我la
8.8n係舊版?如果係我冇野講,同埋我整既全部都係技能學爆曬

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-10 18:35 發表
不是的,你開中文版選英的時間有寫埋技能嗎?所以我整咩英有咩技能出黎比人睇睇再選英
甘都岩既  因為我次次一睇完再去玩都好快唔記得

引用:
為左新手能夠選擇岩用既英,整左d技能的傷害比你地睇
鳴門
四刃  
吸血鬼(槍神)
日番谷東獅郎(小白)
等陣會再更新
我想問你會整多小隻英雄教學?

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-10 19:10 發表
8.8n係舊版?如果係我冇野講,同埋我整既全部都係技能學爆曬
你係10lv個陣招1技秒到右下怪?
你秒到我冇野講

引用:
原帖由 我叫乂乂 於 2011-7-10 22:13 發表

你係10lv個陣招1技秒到右下怪?
你秒到我冇野講
大部分英雄10lv都有技可以秒右下既石頭人,你唔係唔知下話?
我真係秒得到,你仲有冇野講?

多謝樓主一一介紹 大家覺得邊隻最勁?

加油喇
卡戰咁多隻英-_-.
辛苦=]

發新話題