發新話題

任人魚肉隊 vs Red-

[Close]
3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹) ;
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外) ,同時可以購買消耗品(例子)予斷線英雄使用;

可以用
勇者別囂張!?     衝!

引用:
原帖由 W囚仔 於 2011-7-8 23:44 發表
純粹提醒一下 隊友若走了場 不可用物品技能的
3、斷線隊員身上裝備物品不能移動及使用(包括英雄及馬匹) ;
4、可以使用斷線隊員,斷線隊員身上裝備物品不能移除或增加(治療守衛,抗水,仙豆,烤肉,酒等消耗性物品除外) ,同時可以購買消耗品(例子)予斷線英雄使用;

睇清楚小小

好間介wo 比用英 又唔比用物品
佢係唔係話唔比借比人使用啊

no 之前睇過龍大d回覆 佢話 就算和泉果d都5可以用

要將隻英盡快拉番溫泉

所以你地岩岩係甘用直江隱大

純粹提醒

=.= 咩比賽黎

黑暗黑暗黑暗黑暗 :Q

睇黎要開post同龍大反映下
5打4唔俾賣裝都唔緊要
用都唔俾用 何其難打

彈左隻,真可惜,希望日後有機會再交手

引用:
原帖由 NigHT_楓 於 2011-7-9 00:42 發表
的確可惜。
依次同貴隊交手係次唔錯既經驗

引用:
原帖由 NigHT_楓 於 2011-7-9 00:42 發表
貴團快攻的確強勁 而且吃兵也很強

一位英雄的斷線 改變了一場團戰的勝負

有機會再戰

第2場係我敗點`
殺左我算啦`   

引用:
原帖由 ˇζ流星★ 於 2011-7-9 14:10 發表
第2場係我敗點`
殺左我算啦`   
你唔講我都想殺左你 ,雖然我上半場都唔係打得好好
題外話:做咩冇人講番棄保內容!!!!!!!!

發新話題