75 12345
發新話題

飛騰騰 vs 殺戮眾

[Close]
最多評無分
唔係和局囉

名副其實官字2把口

引用:
原帖由 PlayBoy★K 於 2011-7-13 18:21 發表

怎 上 訴  ?
上訴咪又係佢做
上黎都晒9氣

引用:
原帖由 PlayBoy★K 於 2011-7-13 18:21 發表

怎 上 訴  ?
請於 7月14日 晚上7點前回覆,就 1:1 提出合理的申述理由,若你有理據,一定會被接納。

若然好似部分回覆甘與評審鬥嘴,你應該知道後果。

任何比賽與評審鬥嘴只有一個結果,就是被取消參賽資格。

其實有某個自DEL回覆的會員已經幫你講了重點。

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2011-7-13 22:04 發表
最多評無分
唔係和局囉
就算計一場,都可以拎 3:0 ,就睇他們是要繼續鬥嘴還是要理性申述了。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-14 13:13 發表

請於 7月14日 晚上7點前回覆,就 1:1 提出合理的申述理由,若你有理據,一定會被接納。

其實有某個自DEL回覆的會 ...
甘就比人封IP似慘

幫朋友求情

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-14 13:20 發表

就算計一場,都可以拎 3:0 ,就睇他們是要繼續鬥嘴還是要理性申述了。
雖然是 殺戮眾 技術上出錯, 理應判輸, 但係從REPLAY FILE中搵個正確既replay, 有時的確係會搵錯
希望管理員藉着該團只是無心之失, 幫佢地再評一次
參賽者都曾付出心血時間練習, 如果見到本身嬴既賽事被判輸, 反應過火左希望管理員體諒下
我僅代表佢地既言行道歉, 希望管理員比次機會佢地, 同比次機會比信6和諧d咁完成

我依家就1:1結果上訴.
放錯replay係就係違規,
但我覺得吾應該判另一方勝出該場,導致和局
始終我地都係有分打到2埸,同埋都嬴左
佢地有幾位係我團成員,佢地見到結果係火左D
望管理員體諒以及比次機會佢地,我在此為佢地同你道歉

引用:
原帖由 PlayBoy★K 於 2011-7-14 14:07 發表
我依家就1:1結果上訴.
放錯replay係就係違規,
但我覺得吾應該判另一方勝出該場,導致和局
始終我地都係有分打到2埸,同埋都嬴左
佢地有幾位係我團成員,佢地見到結果係火左D
望管理員體諒以及比次機會佢地,我在此為佢地 ...
接納你的申述,認同你對賽果的分析,已改判 3:0 。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-14 14:16 發表

接納你的申述,認同你對賽果的分析,已改判 3:0 。
對於被封了的帳號可否比次機會佢地
佢地只係一時衝動,望管理員體諒
佢地個個帳號都20LV以上
如果唔能夠冇懲罰,可否將我團分清0代替佢地既懲罰

回復 69# 的帖子

那些會員也是一時接受不了賽果而衝動了.
希望可以給一次機會他們.人總有錯.給一次機會他們也不太過份吧
再犯才嚴懲也不失公正和信用力
望給予一次機會他們.相信他們也知道了後果.不敢再有一下次
街埸d人成日走埸架\./

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-14 13:13 發表

其實有某個自DEL回覆的會 ...
其實我之前都有路過留意過呢個帖d回覆

我覺得佢地唔係鬥緊咀=.= 只係討論,覺得管理員的評分不當

而且又冇講d咩過火既說話,我係學校參加辯論隊都是這樣的

雖然我唔識佢地,但都幫下佢地求情啦

見到個回覆話個個ac都20 lv以上,真係幾慘  (我記得有d仲有icon)

對........對於努力過的人來說.......
你判了和局......有些人當然會衝動架啦....
比次機會他們吧...希望今次信6能夠順利完成

管理員
對於呢次 幾個百幾分 又帖多 等級高 又認識的朋友
為殺戮眾個問題結果出一句聲就禁止訪問
我希望可以解封番
因為好似都冇話唔比討論-_-
請支持 GirlsGeneration :)

我想問下龍大....
知唔知咩叫服眾???

75 12345
發新話題