發新話題

飛騰騰 vs 殺戮眾

[Close]
放錯RP就係違規,

但我覺得吾應該判另一方勝出該場,導致和局.

上載錯 replay 不是小事, replay 系勝負的憑證,若然這么重要都會搞錯。

那么你們需要自我檢討對這個比賽的態度。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 17:39 發表
上載錯 replay 不是小事, replay 系勝負的憑證,若然這么重要都會搞錯。

那么你們需要自我檢討對這個比賽的態度。
自己我檢討對呢個比賽既態度?你去問下參賽既團隊
有幾多隊會上傳完replay之後會再下載番個replay黎睇
replay就係勝負的憑證,岩,我地咪補上傳番左個岩既replay
你有冇比機會我地更正個replay?

算把啦
官字2個口 你唔夠佢講架啦
AC已轉人

就算係我地放錯左rp都係我地既事
點解會當對面贏?
姐係我地放錯左rp,就代表對面隊勝利?
對面有放出佢地贏既rp咩?
而且你個到寫話係殺戮眾 違規,但我完全唔見有話放錯rp即當輸
上載了錯誤的 replay 就是違規<<<呢個只係你岩岩講,咁樣都算數?
好似基本法冇寫到唔比食飯,但有一日有人食左飯,先有人走黎告你話食飯就係犯法
道理何在?            
同埋另外不知者不罪,我地都有即時放上rp補返,你唔認為自己管理員有責任?
係你地唔寫清楚比賽規則,而依家比賽規則冇寫到明會當輸,你都當我地輸  orz
我想飛騰騰的隊員取得這分都不會覺得光彩吧?

如果你們不接納  “上載了錯誤的 replay 就是違規”  對你們一點好處都沒有。

你們可以就 1:1 上訴,但你們的言行若繼續落去只對你們更不利。

距離下回合抽簽時間不遠了。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 18:13 發表
如果你們不接納  “上載了錯誤的 replay 就是違規”  對你們一點好處都沒有。

你們可以就 1:1 上訴,但你們的言行若繼續落去只對你們更不利。

距離下回合抽簽時間不遠了。 ...
怎 上 訴  ?

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 18:13 發表

距離下回合抽簽時間不遠了。 ...
極度強烈建議修改比賽規則,個人認為比賽規則並不完善,誤導參賽隊伍

真系好想問.
點解我地上傳錯rp 判我地違規 違規既意思
系比賽規則個到又冇講
就系你地自己一味系到講 違規 違規 上傳番屈既又吾得
真系比你地玩能死
都吾知點解可以判佢地嬴囉zzz
冇眼睇zzzzz

呢個係咩爛比賽黎??
有技術沒品=廢!

引用:
原帖由 on 於 2011-7-13 18:32 發表
呢個係咩爛比賽黎??
傳說中的一年一度既信長之野望信長盃6

懶系果斷咁 ?

六、提交RP方法
1、請按照 對戰公佈的主題 上提示提交RP,並只由當場次勝利的團隊負責上載。
2、須在對應回合比賽結束後1小時內上載;建議即時上載,以避免影響賽果。

講真 呢個就證據 你呢到都冇講話上傳錯RP 會即輸
呢排我睇得真相多 法庭定人死眾都睇證據 冇證據就告佢唔入啦
咁問下邊到有講話上傳錯RP會輸?
咁即係個規則就係一套 你講既就係第二套?
例如我唔鋸你 就可以無視個規則 然後用自己個套注人於死地?
同埋你之後第2點講話比賽結束後1小時內上傳
請問你地管理員/評分團隊 可唔可以係1小時內睇個RP
人地殺6眾10號上傳左RP 你12號先話人地有問題?
當中距離幾多個1小時內? 即係講有問題
但係其實已經唔比你放返個岩?
唔會向vlan既惡勢力低頭

呢D咪姐係高官...
事非不分囉...
呢個比賽打落去冇意思啦

規矩你宜家先訂...一早又唔講...型_到
管理員果然威_過人既!!!!

喂咁樣唔公平wo

發新話題