發新話題

飛騰騰 vs 殺戮眾

[Close]
會上傳返個正確的

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-12 18:49 發表
第二場 replay 有問題
會重新上傳正確的 放心.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-12 18:49 發表
第二場 replay 有問題
可能我個團員上傳錯左
我有留低我依家上傳番

Replay_2011_07_10_1625.w3g (665.96 KB)

引用:
原帖由 PlayBoy★K 於 2011-7-12 20:04 發表

可能我個團員上傳錯左
我有留低我依家上傳番

呢個睇到bo
唔會唔計掛
有技術沒品=廢!

已經過了上載期限

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 12:51 發表
已經過了上載期限
但係第2個rp我地其中有成員是看到的

你唔話睇唔到根本唔知情

陰公...K之後個2場都要嬴曬要有機會
唔會向vlan既惡勢力低頭

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 12:51 發表
已經過了上載期限
你地冇人員提我地個replay錯我地又點會知?
你琴日先回post話錯replay我地已經即時上傳番
咁叫過左上載期限?你過左先提我地?
我地團員打完上傳錯左,我地唔睇番係根本唔會知個replay岩定唔岩
如果我地搵唔番個正確既replay你判我地輸我地冇講
但係依家已經放番個岩既replay仲都要當我地輸?

你咁樣判我地輸
我冇野好講.

引用:
原帖由 帥沁(o: 於 2011-7-13 15:14 發表
你咁樣判我地輸
我冇野好講.
算啦算啦
時間哂左,錢又比左,但係人地唔會比機會你嫁
人地對面輸哂2埸都有分你就知咩叫公平
規則就冇寫明上傳錯左要點做同埋後果既
管理員鐘意就比分你,唔鐘意就唔比,你吹得佢漲咩

請問管理員邊條規則寫明上傳錯replay會判輸?

<<<非常重要>>>

六、提交RP方法
1、請按照 對戰公佈的主題 上提示提交RP,並只由當場次勝利的團隊負責上載。
2、須在對應回合比賽結束後1小時內上載;建議即時上載,以避免影響賽果。

想問下邊到有講到上傳rp 會當輸呢?

上載了錯誤的 replay 就是違規,比賽是嚴謹的,不可以隨便是但。

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2011-7-13 17:27 發表
上載了錯誤的 replay 就是違規,比賽是嚴謹的,不可以隨便是但。
阿管理員先生你地規則就冇話上傳錯左replay就係違規
即冇講明後果,依家只係你話判我地輸
人地對面輸左都仲可以有分?
只係咁小既事就話係違規,仲況且我地之前係完全唔知
又點可以更正個replay?仲要我地係有岩個個replay

咁都上傳錯replay

發新話題