21 12
發新話題

香港先生 vs BigYahoo

[Close]

香港先生 vs BigYahoo

遊戲類型: 信長盃6
比賽模式: 兩場計時
地圖版本: 信長之野望 F12.2E
比賽限期: 星期五 20:00 - 23:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

星期六打 好不 ?

不好.
因為打比賽我先特燈星5請假.
依家同我講話轉星6 當然不行
同埋寫明 比賽限期: 星期五 20:00 - 23:00
and你應該係揀左星5  先會抽中我地
唔夠人就叫後備吧你地

若以適合出戰時間無法配對的隊伍,必須在 星期一 晚上11:00 之前
自行約戰完成比賽。

吾得又吾改=.=  我地原本都趕吾切改  局住就  而家又話轉時間 我地請哂假啦啵

二、比賽流程:
1. 每個回合打兩場,一勝一負,以勝出時間較快一隊晉級;
2. 所有隊伍必須於已選擇的比賽時間進行比賽;
** 比賽日期及時間均不可擅自更改, 如正選隊員未能出賽請派出後備隊員 **
3. 本屆比賽採用 保2棄3制;
4. 預選賽將以隨機抽選,每勝一回合,勝得 3分,和得 1分,負得 0分;
5. 最高分的 56隊 進入淘汰賽;

不如你睇下第2 戈條先

果句唔係我D人留的. 我再睇下點

不如你加左我msn先.
我加左你唔見你online

我點聯絡你阿.!
msn又唔online 呢度又唔回復
想點阿

時間已到. 但我都聯絡唔倒你 ?
:time: :time:

20:00-23:00 咁可以遲小小架姐 [email protected]

你呢個msn 我都係見唔倒人online.
即係點!?

如果加吾到我msn  一係我俾我隊友個msn你
[email protected]
不如你順手講埋你幾多點先可以進行比賽?

我們人齊 等很久了
請盡快回復
最基本既 msn聯絡都冇 點溝通

可以回復一下嗎...............!?

21 12
發新話題