發新話題

鬼丸即聖光 vs 宇智波戰隊

[Close]
引用:
原帖由 SkYChuN. 於 2011-7-9 23:57 發表
說話似帶刺...                                             
我鍾意講 你覺得有咩問題第1場同第2場d實力差咁遠真係令我讚嘆了

arho       好勁>.<            
係咪youtube果個arho567?
笑看vlan

第二場評審已完成

勝出隊伍 : 鬼丸即聖光

按圖即可進入信長之野望區

ARHO567 果然係神手

笑左.....arho

沒望了喔?
yoyoyoyo

? 俾班細既打擊下囉

rp已看 第2場隻信長好強

仲以為宇智波戰隊好勁=.=
..

引用:
原帖由 〝秒秒〞 於 2011-7-10 07:17 發表
仲以為宇智波戰隊好勁=.=
..
rp己花了兩小時看
感覺上第一場與第兩場兩方信長也有非凡的實力
絕對能掌握會戰後上的時機
老老實實
第一場隻        好吾店
第二場看過rp的人便知道敗什麼英雄
攰.訓教教豬.還有很多未寫.訓醒補上88
。回來好嗎?

第一場真係幾失敗呀;;不過隻槍都已經盡力了;
第二場我覺得兩邊都打得好好;但前期上路無比壓力對方;搞到後期會戰都幾辛苦;

回復 82# 的帖子

頂 今日屋企塊地吾知點解咁硬

想不到宇智波會敗呢

輸的原因
哥在看rp的同時 係度諗 到底係唔係隻信長換左人 點解勁左咁多 槍神不斷用死數洗我頻 算了 我直接跳到最尾
靠 看見的是 橙色是下cpㄇ 怎會45分鍾107兵 哈 同團的人給了我圖 原來是宇智波戰隊五個一起跳場的圖
那場的紅色是道三下cp呢  49分鍾190兵了 很諷刺吧  我重新看一次rp到底是不是雜賀下cp 又被信長殺雜賀洗我頻咧
其實嫩沒關係 為舍要跳場  輸就輸 輸不起ㄇ 還沒有打 就炮  抽4就抽4 我在看其他團的 沒有看到抽嬴的會炮 你們是唯一一個 抽嬴了 士氣大增吧 另外  恭喜 鬼丸即聖光 嬴了這強團

附件

強大的ARHO
Clan -Star `JaZz.YuNa

發新話題