27 12
發新話題

((嗜血豐收)) 第二擊 {Connecting Fights} 成就測試 及 DLC釋出日期

[Close]
理解錯咗個down字, 以為系download lo
L4D: 乂囧乂
L4D2: 乂囧乂

死亡機場正啊 好玩0.0''  哈哈

死亡機場~不過前兩日先開過玩完黎~
希望可以改下~始終以L4D2既系統,係比較容易既一張圖~

現在既圖新版本 "經測試後無問題便會於XBox360上釋出" ,咁pc版呢@@?

西瓜@o@™

引用:
原帖由 鋼鐵神兵BTX 於 2011-7-8 04:01 發表
死亡機場~不過前兩日先開過玩完黎~
希望可以改下~始終以L4D2既系統,係比較容易既一張圖~

現在既圖新版本 "經測試後無問題便會於XBox360上釋出" ,咁pc版呢@@? ...
放心 , 官方已表明會改變舊版既地圖 新既"死亡機場" 會更能迎合L4D2既對抗模式

已確認的是關卡-跑道終曲不會再是  開制入油>守 那麼簡單....

而且其他將會移植的戰役 "速成課程" "死亡喪鐘" "嗜血豐收" 都會作出改變 增加難度

官方會於PC版上率先推出測試版

供玩家回報 Bug>修正>最終品完成後 才於XBOX推出

可能我表達得唔好... 我改一改文...

回復 19# 的帖子

姐係PC版(姐係正版??) 既人有得玩測試
我地無??
仲有係味姐係L4D D 地圖 移植 到L4D2 姐係合併A.A"??

我想問{Stream Crosser}係steam見到有2.1%既人解左
2.1%=60000人
咁全l4d係咪有成3百萬人買??
而我不知道seed是誰

引用:
原帖由 童話§ 於 2011-7-8 14:37 發表
姐係PC版(姐係正版??) 既人有得玩測試
我地無??
仲有係味姐係L4D D 地圖 移植 到L4D2 姐係合併A.A"??
1. 如果一有新戰役推出 我會盡快著手製作更新檔予破解版既玩家

2. 係

希望難玩D喇...乜野模式都好.,....
好悶嫁...大佬.....

引用:
原帖由 ΗΘhσ⊙ω⊙ 於 2011-7-8 15:01 發表
我想問{Stream Crosser}係steam見到有2.1%既人解左
2.1%=60000人
咁全l4d係咪有成3百萬人買??
唔出奇 .
引用:
原帖由 李7蕭陣 於 2011-7-8 20:49 發表
希望難玩D喇...乜野模式都好.,....
好悶嫁...大佬.....
能夠 keep 住玩一隻 game 超過一年已經好厲害 , 遲早玩厭亦在所難免 .
CLICK 入 ➨ eXpedition Raidcall

[honest]其實我用SAM攞返來的,因為唔想download返l4d2但又想攞抽獎飛[/honest]

===================

呢一切其實都係推銷地圖既手法,用抽獎飛引佢地玩cold stream,所以先咁多人做呢個成就

一定要玩包包場vs?
而我不知道seed是誰

上 steam 睇過, 新成就0% 人解左
嗜血豐收無望...

(點會無望, 仲有咁多日)

27 12
發新話題