發新話題

“羽” vs TK

[Close]
棄保︰
織(TK)︰保信  棄百 保呀市 棄果心 信玄
聯︰保直 棄秀吉 保毛利 棄果心 山王

附件

人地懶醒自己打哂D棄保  笑到我
輸左就高科技.係咁嫁啦   

因你而在

係打和^^ 唔係懶醒 只不過等人知道棄乜姐  不要旁觀者稱...

睇rp ing=]平手 信長 前田都好強啊

輸左懶地硬

引用:
原帖由 羽紅孩 於 2011-7-3 17:26 發表
係打和^^ 唔係懶醒 只不過等人知道棄乜姐  不要旁觀者稱...

睇rp ing=]平手 信長 前田都好強啊
旁觀者清...幫你改字.thx me
第一場唔洗睇 你地冇咩好睇
因你而在

你冇打 就是旁觀者 ..難道 岩岩你有打???

引用:
原帖由 羽紅孩 於 2011-7-3 17:36 發表
你冇打 就是旁觀者 ..難道 岩岩你有打???
難道打你要我出手?
因你而在

點解對方的實力完全不同第一場...?
懷疑是轉左人打.我想龍大幫我查證一下...信6 不是公平的比賽嗎?
第二,對方疑似mh,原因:對方多次在我方英雄未出現在地圖時 已經開抗...同回守...
由奇 對方的信長 前田 同平手...信長係上路多次抗直江閃變..低位變 同黑位變...
而且 對方多次用馬 去[發現]我們的直江和湖衣機,原本是沒有馬眼的,為何凸然會在家走上來?
多次的疑點已令我們足夠認定對方是mh,是否轉左人...就要睇龍大你幫我地查ip...
我們現正在睇rp ...求龍大處理

系轉左呀 轉左我ma  你講得冇錯

笑死   
麻煩龍大CHECK IP 同睇下係唔係mh  

因你而在

係轉左人打. TK.fung轉左TK.BB打lo. 有乜問題.

浪費龍力 :@

TK克星來了 :lol :lol

笑到..... 又俾人話mh haha  我地係轉左人打wo tk.fung轉左tk.bb    有d風度好冇呀... 真係唔係串你... 轉返個勁少少既人打你又唔俾... tk.bb勁過tk.fung係唔係唔得先... 第一場我認我自己係lulu呀....   我地有冇話你地先...第2場打返好又話我地mh...      事實勝於雄辯... 信長係一個5個人玩既game 一個人差可以令到比賽輸...  唉-.- 對住你地我都唔知點解要打咁多字-.- 聽日要返學嫁...  同學仔

55 唔洗回了 等人處理吧  謝指教

發新話題