39 123
發新話題

愛德華(比新手睇)詳細圖解

[Close]

愛德華(比新手睇)詳細圖解

呢排見到新手一抽中愛德華就話正一廢英,跟住就走左場,我就想自製兩張圖片去介紹一下佢啦。
已經完畢,唔睇都留下言支持下,做左一個鐘嫁。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我fd用得好勁 愛德係一隻控制 幫人肥 好好既英

但我覺得以前個個版易用d.我呢家L版都未曾用過呢隻英

用大炮=3技人 中左 就用到?? 好勉強食到2000龍

仲要3技左人 4技 大炮 1技2技 用哂先岩岩好.

要人幫引先獨力吃到一堆. 但幫人肥 仍然好強

引用:
原帖由 23462346 於 2011-6-27 22:05 發表
我fd用得好勁 愛德係一隻控制 幫人肥 好好既英

但我覺得以前個個版易用d.我呢家L版都未曾用過呢隻英

用大炮=3技人 中左 就用到?? 好勉強食到2000龍

仲要3技左人 4技 大炮 1技2技 用哂先岩岩好.

要人幫引先獨力 ...
3技必須要打英雄先會加大炮技

其實就是亂吧..

回復 1# 的帖子

做得好好
唔錯
你地整多d教學就最好la
不過唔要重複(英雄)

引用:
原帖由 天鎖☆斬月 於 2011-6-28 12:18 發表
做得好好
唔錯
你地整多d教學就最好la
不過唔要重複(英雄)
多謝版主支持

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-6-27 22:18 發表
3技必須要打英雄先會加大炮技
補充一點打左右2隻王都會

呢隻英 要單吃全部2000龍太難了.

還是控場 助主力肥呢個位岩佢.

隻英 廢廢地... 1技又5秒岩人   食龍又食5晒=.=
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

引用:
原帖由 bossosad 於 2011-6-28 19:27 發表
隻英 廢廢地... 1技又5秒岩人   食龍又食5晒=.=
唔係廢有幾多英1技秒到岩人..好少..

多數都係2技 可以秒到岩人為多

但你諗下wo 前期大炮咪可以秒岩人 12技可以幫隊友刷

你仲有練成陣 你唔係單機嫁嗎 有隊友幫打..

隻英系廢-.-
比起寧次呢d英廢到喊.
佢又吾系似一護後期sm到爆呢d英:s

多謝
支持支持
新手一大個

本生愛德招3技係10lv就學得
但係依家改到15lv先學得
個人認為太難玩

愛得暈9秒 都話廢-_-???

實左太亂啦
本新手連war3都未玩過,亂到唔識玩

做左一個鐘,辛苦您了
X_X

39 123
發新話題