發新話題

- 本人回歸 新人事新作風

[Close]

- 本人回歸 新人事新作風

都好耐無更新上次個帖,同埋好多都系以前整落.               
       所以日後我會在此帖更新 以後作品
  依家貼番張先. 岩岩整的.

程式 PS.
  感想: 第1張 可能平時WAR3 望唔到天空吧 再加埋遍暗
                  所以我覺得張相都幾特別下.
       第2張 代豪制 跟足佢要求    唔會太暗 遍粉淡
    第3張 代StriVe制 因為佢鍾意粉紅直江 所以以粉紅作主題 遍深暗
      第4張 深暗 仿雨效果.  小小光暈.
   第5張  配合立宗招落雷 所以 用左全藍景
   第6張  舊相 利用秀圖美化各張相片 再合併一齊
   第7張 重返FEZ GAME圖而已 3點幾整的-_-
   第8張 岩岩整    系GAME到一齊掛機食飯 光影背景
   第9張 都系岩岩整  一樣掛機圖 but 用左光暈同黑邊 今次哩張應該夠光吧?
   第10張 今次因為中文無其他字形 所以用番普遍大家用果隻 不過字對唔齊 抱歉 今次哩張比較光.
   第11張 無乜點汁過 只系張自己跟幾日玩果隻GAME 4張圖合埋一齊變1張 作回憶之用
   第12張 少模糊+光芒 組合相片   重返AU 之作  作ICON /簽名用途.
   第13張 同某人合力作品 程式 2 ps +美圖+gif5
   第14張 幫某人整的 感覺上應該無咁暗 用左2個PS  同埋改左字形
   第15張 本人認為幾令下 五人組合圖 程式都系2個ps.
   第16張 幫天使整的 但今日無乜心情 好似張圖整到好差咁 SORRY 下次會好番D
   第17張 夏娜圖,眼見沒有動漫簽名圖制作 所以上網找了, 只改了顏色,光,暗,小小光點 抱歉 本人不太會更改動漫圖
   第18張 代錯制的 可能對技能個位唔岩位 所以SORRY 呢
   第19張 太空山王?? CUT圖CUT左成10分鍾.. 第1次整哩D 背景同山王好似唔太{親}.

日後會再次更新信長,動漫作品 請耐心等待

歡迎各位留下意見. P.S 張圖太大 所以禁入去先可以睇下右邊剩餘部份  不過唔會有太大影響
  亦可以幫大家整圖. 詳情PM 給我.

本人msn [email protected]
   有興趣的可以加個MSN 做個朋友 打下團 打下街場 玩下其他圖 當然吹水我亦無任歡迎.
   MSN我比左 自己留意下以上回復

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

頭香已搶

可以整光D隻英雄:handshake

令就令既..不過好平凡下

引用:
原帖由 ChUnG║║聰 於 2011-6-26 00:37 發表
頭香已搶 可以整光D:handshake
我作品通常遍陰
不過多謝你意見.
引用:
原帖由 [RaKioN]-細〞 於 2011-6-26 00:37 發表
令就令既..不過好平凡下:handshake
因為我只系用左
PhotoScape
我諗吾到仲可以系果個程式加d咩效果落去

好令 好想要
勇者別囂張!?     衝!

好似幾型wo

好令 好型 i love you

帥哥幾時幫我整返張

山王好矮啵

回復 3# 的帖子

阿細吾比踩人呀\_/

太大張了吧

引用:
原帖由   -Mr.Red 於 2011-6-26 02:27 發表
太大張了吧
因為我要影埋DCP
引用:
原帖由 SLaugHTeR_Siu 於 2011-6-26 01:17 發表
阿細吾比踩人呀\_/
佢都無踩人
引用:
原帖由  ゞ魅κˇ 於 2011-6-26 00:49 發表
山王好矮啵
不嬲拉
引用:
原帖由 ☆Siu_ho☆ 於 2011-6-26 00:48 發表
帥哥幾時幫我整返張
唔應機U 88
引用:
原帖由 魔水的決擇 於 2011-6-26 00:45 發表
好似幾型wo
上水哥WO :handshake
引用:
原帖由 MisGrasx2 於 2011-6-26 00:43 發表
好令 好想要 :handshake :handshake
我都知你想要 :handshake

太暗.睇唔清楚.

槍神果張,好令呀@!

回復 14# 的帖子

直江果張都好令呀

發新話題