發新話題

[漫畫] 家庭教師Reborn 340『炎真的選擇』

[Close]

家庭教師Reborn 340『炎真的選擇』

D好屈機bo 12屬仲要分身 - - 分12隻算啦 6隻易死
12隻單隻仲招會1/12傷害  仲好過6隻

其實我個人認為不論係雲雀或者澤田...
都應該有機會夠D 打...
雖然話就話12 個屬性..又有VG..
不過都係幻覺黎架姐..就算佢有復仇者屬性又好..
死氣之火這些...我覺得求質不求量...
獄寺夠有5種死氣之火..又唔見真係超屈機...(雖然都勁)
講到尾都係要睇佢自身覺悟..姐係炎壓的強度..
覺悟的話...我覺得鋼同雲雀都唔會輸比佢...
-3-...

兩位..加油..
話說唔係400咩??
點解仲係340既,,?

引用:
原帖由 ′★RusH﹡ 於 2011-6-9 17:13 發表
兩位..加油..
話說唔係400咩??
點解仲係340既,,?
點解會係400

係喎,.
之前睇錯左添@@

佢有咁多武器都無用 跟本用吾哂

咁似之前睇記憶個陣一代決定殺唔殺科扎特個時@@
MyNameIs

我覺得一定會殺!!因為d佢其實都好僧黑手黨架..同6道一樣不過d佢僧黑手黨僧到入骨!!6道係為欲望想全世界都係佢..D我諗佢其實死左!!呢個可能係精神體!!

引用:
原帖由 天生麗質 於 2011-6-11 08:44 發表
我覺得一定會殺!!因為d佢其實都好僧黑手黨架..同6道一樣不過d佢僧黑手黨僧到入骨!!6道係為欲望想全世界都係佢..D我諗佢其實死左!!呢個可能係精神體!!
咁關殺唔殺咩事= =
MyNameIs

引用:
吓- - d唔憎黑手黨lor- - 佢只係想殺左綱之後自己做boss 創立一個更強大既彭格列

引用:
其實呢..
佢係想殺左綱佢
跟住自己統治成個家族...

看了 不過都幫退

發新話題