28 12
發新話題

有粽五合彩 [第五期] 高達6120蚊奬金

[Close]

有粽五合彩 [第五期] 高達6120蚊奬金

有粽五合彩 [第四期]
日期 6月7號-6月11號
本期獎金:6120元論壇幣

號碼分別為
1 -40 號, 每張票抽5個數字

中奬標準:
中5個= 頭奬  總奬金77%
中4個= 二奬  總奬金12%
中3個= 三奬  總奬金11%
中2個= 安慰獎 舊期號碼轉到新號碼中, 以別手續混亂(價值$30)

現每注售價更改為 $20 ,號碼為1-40, 抽既數字為5個 可加10蚊買多個數字(只能加一次)#即30蚊6個數字 短期內唔會轉 只會增加/減少奬金

買票方法:
1)[url=bank.php?bankid=1&action=chg]賬戶匯款[/url]$20/$30 到FiNaL◎峰 既帳號到
2)係本帖回覆所抽既NUMBER
3)係[url=bank.php?bankid=1&action=log]理財日誌[/url]中  貼上銀行過數紀錄

# 不設捐款人  若投注金有誤  抽獎前請聯絡本人  抽獎後則自動放入獎金內

會採用自動抽數字系統 (下圖) *只是剛測試用樣版 每次抽完會上傳圖片 絕對性公平
參加會員 :  
- ★瘋狂丶12, 10, 24, 38, 36, 22
- 戴能獲 3 , 5 , 10 , 26 , 30 , 32
- ★Siu‧狼〞32, 10, 7, 28, 16, 40
- SE7EN水 5,14,18,25,27,32
- 萬般的蠢事10,14, 26, 29, 31, 37
-  bossosad 1, 9, 36, 25, 8, 10
- d|^﹏^|b 7, 13, 14, 23, 32, 39
- 卍花田錯卍 7,13,16,23,25
-CoOLNoVer 1,13,24,36,40,21/7,12,19,26,31,40 /4,6,15,26,37,24 /5,10,15,20,25,30 /9,18,26,37,40,14
- 沁曖★小羊30,11,14,20,10,16
-ArTonG 16, 5,  26, 39, 8, 30
參加條件:
- vLan會員
- 擁有第一vLan 銀行帳戶

* 大家在現實生活中千萬別沉迷賭博, 如有賭癮  可以係到玩下~
* 我依家申請專利! 其他團版唔好有樣學樣  集中下會員係到投注  獎金日後會大大提高

上期中奬號碼為  6, 22, 16, 26, 12
上期帖子
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=407094

頭獎 二獎 三獎都冇人中  安慰獎1注中
全數已入獎金內
#期期有人中都唔會好玩  我$1 都冇代入袋  到有人中頭獎果時  活動可能會結束

Info: 戴能獲匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息1金幣)

我要

3 , 5 , 10 , 26 , 30 , 32

Info: ★Siu‧狼〞匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)

32 10 7 28 16 40

吹到上期所有號碼都係2&6
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-6-8 09:23 發表
有1呀=  =16

唔信邪mode

5,14,18,25,27,32

Info: SE7EN水匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣) Time: 2011-6-8 10:35
我開始微笑 以後會努力過的 很好

Info: 萬般的蠢事匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)
Time: 2011-6-8 11:07
10.14.26.29.31.37

Info: bossosad匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)     1.9.36.25.8.10
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

吹到我1個字都唔中

7, 13, 14, 23, 32, 39

Info: d|^﹏^|b匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)Time: 2011-6-8 12:50

12, 10, 24, 38,36,22      

中安慰獎

引用:
原帖由 SE7EN水 於 2011-6-8 09:23 發表
真係好難捉摸囉...6,16,12,22咁去...

number:7,13,16,23,25

Info: 卍花田錯卍匯款給FiNaL◎峰金額20金幣,支付手續費4金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣) Time: 2011-6-8 21:03 Ip: 1.64.126.250

今期我決定...亂買

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-6-8 21:23 發表
笑到我
係我就唔買拎左一百幾洛呢到  中得2個字
咁樣會好傷樓主的弱小的心靈

28 12
發新話題