發新話題

猜猜這是誰 << 活動

[Close]
改左了..上網搵左出席左場錄影既人.

之後再去search d人名.睇下係國際魔術師定係藝人

好辛苦.

引用:
原帖由 最終の作 於 2011-6-7 15:34 發表
1.撲克
2.9套魔法擂台
3.19種
4.劉謙
5.粘立人
重點題. 8位 包括詩雅.貝安琪.Hotcha (Winkie.Crystal.Regen).王者匡.譚永銓.茹仙古麗
引用:
原帖由 5.18MyBestGift 於 2011-6-7 18:59 發表
1.硬幣
2.9套魔法擂台
3.19種
4.劉謙
5.粘立人
重點題. 8位 包括詩雅.貝安琪.Hotcha (Winkie.Crystal.Regen).王者匡.譚永銓.茹仙古麗
最終之作.又有多個copy你了
其實為乜.最後都係睇最快同最岩果個.
不過呢個聰明.第1題同你答案吾同.有d機會

唉.
重點題我係亂撞嫁喎
都唔知個個COPY我做咩

引用:
原帖由 iamfai 於 2011-6-7 19:00 發表
改左了..上網搵左出席左場錄影既人.

之後再去search d人名.睇下係國際魔術師定係藝人

好辛苦.
我又改下先.
不過同你ANS唔同

幾時截止, 公佈答案 ?

重點題:6月4日晚的魔法台錄影會有幾多位的評審呢?

軒哥  一場兄弟~  好明顯6月4日晚沒有套戲叫魔法擋台啦

這才是正確的魔術答案~

我都發現左.不過算啦

我係話錄影日期 唔係播放日期   救命啊   

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-6-7 20:27 發表
E題真係唔簡單丫~~~

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-6-7 20:27 發表
救命啊 .改左啦希望撞岩

1.硬幣
2. 9套
3.10種
4.劉謙
5.粘立人
重點題:8位,劉謙、深井洋正、茹仙、Louis Yan、Harry哥哥、艾博、胡凱倫與程廣生

真系唔簡單啊!

1.撲克
2. 9套
3.10種
4.劉謙
5.粘立人
重點題:8位,劉謙、深井洋正、茹仙、Louis Yan、Harry哥哥、艾博、胡凱倫與程廣生

1.硬幣
2.9集
3.20種
4.劉謙
5.粘立人
種點eric.Al­ber.mirko

:1.撲克
2.9集
3.19種
4.劉謙
5.粘立人
6.劉謙,深井洋正,茹仙,Louis Yan,Harry哥哥,艾博,胡凱倫,程廣生

發新話題