16 12
發新話題

d 19 8v8,10v10 場害_死人

[Close]

d 19 8v8,10v10 場害_死人

而家vlan 一埋8v8,10v10, RPG場, 訓練晒一班唔識玩既玩家, 個個入果d 19多人場又係唔識救人, 一味9衝,做怪就轉晒boomer/cha/spit 玩, 冇技術可言,入到4打4場又廢又走場

好心啦, 果幾個多人場既人數可以開返好多正常4打4對抗

個人認為多人場係吾會影響技術

樓主自重.
一個人(場) / 幾個人不等於全部,勿一概而論,

二樓同感

請多方向思考,係唔係你配合唔到個team,
又或者對方玩game just for fun,
又或者當時比起救人(太多人down時)衝分更好(just主體)
太多可能性,而且有一個方法即可解決問題,

自己開場

人地開場玩有人地既權利,你唔鍾意可以唔玩
無須好似小朋友咁特登開post話人

吾救人既話,我諗會好快輸

引用:
原帖由 四射 於 2011-6-6 18:25 發表
吾救人既話,我諗會好快輸
----------------------------------------------------------------------------
的確,不過我諗唔會有八個(或十),有八個都唔救掛~

不過我玩開戈兩個多人場都冇以上情況,
(絕不玩買野、升lv、角色場,個人不好而已)

我敢講多人場就係令vlan整體技術下降既主因

引用:
原帖由 makhobun1 於 2011-6-6 19:19 發表
我敢講多人場就係令vlan整體技術下降既主因
6人場算唔算多人?

好彩沒有影響steam玩家

而我不知道seed是誰

引用:
原帖由 ami2305 於 2011-6-6 18:17 發表
樓主自重.
一個人(場) / 幾個人不等於全部,勿一概而論,

二樓同感

請多方向思考,係唔係你配合唔到個team,
又或者對方玩game just for fun,
又或者當時比起救人(太多人down時)衝分更好(just主體)
太多可 ...
好老實講, 隻game 本身玩合作,係多人場真係睇唔到, 特別係做特感,個個自己有自己亂出亂玩,就係太多呢d for fun場攪到成個vlan d 人技術下降

係唔係技術下降其實根本好易睇, 玩開多人場果d 人入到真正正常對抗場就睇到晒係唔識玩既

引用:
原帖由 ΗΘhσ⊙ω⊙ 於 2011-6-6 20:04 發表
好彩沒有影響steam玩家
steam 唯一問題係冇得好似vlan 咁睇場入去玩, 有時自動連入外國場/日本場rejected ip

我想問D玩家轉BOOM有咩好罵 BOOM係可以擊敗隊伍既王牌黎 唔識用就另計

引用:
原帖由 別查我是誰 於 6-6-2011 22:42 發表

steam 唯一問題係冇得好似vlan 咁睇場入去玩, 有時自動連入外國場/日本場rejected ip
openserverbrowser  咪得lor

引用:
原帖由 hihi456789 於 6-6-2011 23:22 發表
我想問D玩家轉BOOM有咩好罵 BOOM係可以擊敗隊伍既王牌黎 唔識用就另計
個問題唔係轉咩怪~係有得轉怪就已經好傻的嗎
Hun†€R™♬☂

希望各位付出小小進入steam時代
而我不知道seed是誰

引用:
原帖由 月之忍 於 2011-6-6 23:25 發表

openserverbrowser  咪得lor

個問題唔係轉咩怪~係有得轉怪就已經好傻的嗎
點解我openserverbrowser 搵唔到所有場

多人對抗根本就係不正常啦LOL
官方都係4V4  LOL
D什麼 10V10 神手之類物體