發新話題

加分活動正式開始了

[Close]

加分活動正式開始了

活動詳情請看:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=397791&extra=page%3D1

請大家在進行加分活動時遵守以下規則:
1.請在本貼內回貼 如果在其他地方開貼/回貼將會扣 1 分
2.如果不符合活動規則 但不進行修改的話 將會扣 1 分
   活動規則請看上面的活動詳情 如有爭議 將以本人的決定為先
3.別在此貼聊天 否則扣1分

傷心  其實是一種快樂

(只限新伺服器 慕容山莊 )
逼人玩新ser= =
為妳做到最好

加分活動

名稱: 千夜∮雪
門派: 武當

我升到80lv係禁升的
頭10lv做無量山D任--->一到10lv入門派同刷棋刷到15LV---->去嵩山打任打到20LV----->
20LV就刷反/刷小/刷棋刷到50LV----->刷古1~3升到60LV----->60LV之後刷地一升到70------>70刷地二升到78------>78刷地3------->升到80

家陣上住幾粒3石頂住先,88LV轉曬自制開始上曬石做3/4石人

加分活動

名稱: 追求霸氣
我升到59lv係禁升的
頭10lv做趙天帥d任--->一到10lv入門派做敦煌任升到20lv---->之後刷棋同打怪去到30lv----->找人帶升帶到45
----->刷跑刷到50順手整神器----->刷棋刷跑刷反刷古刷到59--->搵人帶升到62lv同升心發

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
神手龍/.\

引用:
原帖由   龍 於 2011-7-3 18:47 發表

名稱: 追求霸氣
我升到59lv係禁升的
頭10lv做趙天帥d任--->一到10lv入門派做敦煌任升到20lv---->之後刷棋同打怪去到30lv----->找人帶升帶到45
----->刷跑刷到50順手整神器----->刷棋刷 ...
太大不獲評分
傷心  其實是一種快樂

回復 4# 的帖子

抄我格式
得閒一齊升lv我仲有隻62ec

加分活動

名稱: 千羽∮雪
門派: 峨嵋

我升到62lv係禁升的
頭10lv做無量山D任--->一到10lv做敦煌任15LV---->去嵩山打任打到20LV----->
20LV刷棋同埋做西湖任做到30lv----->刷反/刷小/刷棋升到40lv----->古一自己帶自己升到60lv------>60LV之後刷地一升到62

同大ac一樣等88LV轉曬自制開始上石做3/4石人

加分活動

名稱: 桐人KIRITO
門派: 丐幫

全60LV都是代升

回復 6# 的帖子

咩名
加加我
神手龍/.\

回復 9# 的帖子

樓上7樓果隻ec

引用:
原帖由 ★寒霜雪☆ 於 2011-7-4 20:06 發表
抄我格式
得閒一齊升lv我仲有隻62ec
引用:
原帖由   龍 於 2011-7-4 22:44 發表
咩名
加加我
引用:
原帖由 千羽∮雪 於 2011-7-5 07:24 發表
樓上7樓果隻ec
別再聊天 扣分別怪我
傷心  其實是一種快樂

加分活動

名稱: 。Lonely
門派: 天山
本人很窮.上左幾粒冰攻同藍冥就冇咩錢了 再加上錯過了42神器.怡家冇勁既武器用
頭十等當然是做趙天師的任務.做完趙天師任務便去無量山做.做完再到敦煌做任升至二十等.還有嵩山.另外加上刷棋.很快便升至40等.再到西湖/龍泉做一做任.便到了秦皇地宮一層升LV了.隨著LV數既變化.刷秦皇地宮的層數也不同.4-50是一層60-70是二層.80-90便是三層和四層

加分活動

名稱: ╰紫菜×
門派: 天龍

43LV係我做任  刷3環(第二個任最好開雙經)   刷棋記得(開雙)      
我係北SER 95LV  同樣刷3環 刷棋 刷箱   80-95LV  最好去地3/地4   開雙升得OK快
如果你用好少錢去挽E隻GAME 上全3石最好 ( 體 冰攻個類 身法)  
教你一個方法快D有體石  有一個叫一千零一個願望  刷棋刷箱刷小刷反  都會有

發新話題