46 1234
發新話題

(分享) 三款CD倒數百分比

[Close]

(分享) 三款CD倒數百分比

三款CD倒數百分比  轉載:巴哈http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=03044&snA=217738&tnum=16

第一種

(二)CD百分比與CD結束閃光

(三)無倒數數字有閃光

操作說明:

將壓縮檔解壓

有兩個資料夾UI Fonts

Fonts 放入魔獸資料夾

UI 也是如果你本身就有 UI就照路徑放

再執行登陸檔(CUSTOMBG)

如果要解除安裝
1.點選UNINSTALL.reg取消魔獸3自訂效果
2.將Fonts資料夾和UI資料夾從你的魔獸3資料夾內刪除
3.UI解除安裝完成

使用註冊檔前魔獸要先關掉
希望有人回覆

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我用5到 5g點解
失去才懂珍惜

第一種有用多d

1: 我覺得有毒 唔敢down
2: 呢個程式係VLAN係外掛工具 因為同時會見到對方英雄cd時間

唔該哂。以後唔洗靠估

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-5-31 16:51 發表
2: 呢個程式係VLAN係外掛工具 因為同時會見到對方英雄cd時間
估唔到你會講呢句-.- 你玩左信長幾耐
有技術沒品=廢!

引用:
原帖由 on 於 31-5-2011 16:54 發表
估唔到你會講呢句-.- 你玩左信長幾耐
4年幾掛 之前係GGX玩
之前又停左一排 問黎做咩
堅係會見到對面隻英有冇閃介 雷卷等等
唔信自己試 打3分會佔優

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-5-31 16:55 發表

你裝左與否 都係唔會睇到對方D野CD
你見對方既物品欄cd 其實係跟自己個物品cd
你未見過9100/7600 cd嗎?

如果對面把長船係放1位 你個閃鞋又放1位 你閃介完 你禁人地 人地既物品欄1 會跟你既1位cd
有技術沒品=廢!

引用:
原帖由 REMEMBER 於 31/5/2011 16:51 發表
無毒咖

引用:
原帖由 on 於 31-5-2011 16:57 發表
你裝左與否 都係唔會睇到對方D野CD
你見對方既物品欄cd 其實係跟自己個物品cd
你未見過9100/7600 cd嗎?

如果對面把長船係放1位 你個閃鞋又放1位 你閃介完 你禁人地 人地既物品欄1 會跟你既1位 ...
咁係我錯 但我只知之前有人開post又係放呢個
跟住俾人關左
ps: 霸王龍話今晚招人打數瑪暴龍
      上次佢累輸我

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-5-31 16:59 發表

咁係我錯 但我只知之前有人開post又係放呢個
跟住俾人關左
我都覺裝左無分別... 因為只係睇百分比 唔係睇秒數

有技術沒品=廢!

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-5-31 16:55 發表

堅係會見到對面隻英有冇閃介 雷卷等等
唔信自己試 打3分會佔優
這情況好像是因為自己有物品cd時 再看別人裝備同一位置的裝備時會出現和自己裝備相同cd百份比時間 而不是會看到別人裝備的cd時間喔-.-不是這樣的話 請更正 我都想知那問題是什麼=.=

引用:
原帖由 Yuiii.Maaa 於 31/5/2011 16:48 發表
我用5到 5g點解
你關左魔獸?

引用:
原帖由 on 於 31-5-2011 17:01 發表
我都覺裝左無分別... 因為只係睇百分比 唔係睇秒數

請樓下跟隨隊形
上次玩隊型 跟住俾高橋海楓扣左2分
勸你都係唔好玩

引用:
原帖由 REMEMBER 於 2011-5-31 17:02 發表

上次玩隊型 跟住俾高橋海楓扣左2分
勸你都係唔好玩
多謝提醒 正已更
有技術沒品=廢!

46 1234
發新話題