71 12345
發新話題

有粽五合彩 [真正刺激第二期] 5000金獎金

[Close]

有粽五合彩 [真正刺激第二期] 5000金獎金

有粽五合彩 [第二期]
日期 5月25號-5月29號
本期獎金:5000元論壇幣

號碼分別為
1 -40 號, 每張票抽5個數字

中奬標準:
中5個= 頭奬  總奬金77%
中4個= 二奬  總奬金12%
中3個= 三奬  總奬金11%

現每注售價更改為 $30 ,號碼為1-40, 抽既數字為5個  短期內唔會轉 只會增加/減少奬金

買票方法:
1)賬戶匯款$30 到FiNaL◎峰 既帳號到
2)係本帖回覆所抽既NUMBER
3)係理財日誌中  貼上銀行過數紀錄

# 不設捐款人  若投注金有誤  抽獎前請聯絡本人  抽獎後則自動放入獎金內

會採用自動抽數字系統 (下圖) *只是剛測試用樣版 每次抽完會上傳圖片 絕對性公平
參加會員:
-bossosad 13, 26, 27, 22, 16/7, 14, 1, 19, 6
-Reeve. 12 , 16 , 24 , 2 , 33
-SE7EN水 3,11,17,28,35
-戴能獲 1, 2, 3, 4, 5
-438469  2, 10, 22, 25, 37
-雕娜馬 3, 15, 20, 27, 38
- ★瘋狂丶 6, 18, 24, 39,11
- 沁曖★小羊 9, 16, 31, 23, 33
- ★專屬天使 7, 13, 14, 23, 39
- 萬般的蠢事 2, 5, 12, 23, 31
- →檸£茶〃1,4,18,31,32 /4,18,15,36, 27
- 最終の作 8, 15, 21, 34, 38
- CoOLNoVer 7 ,  18  ,  23  ,  26 ,  37
- loveric 16 , 2 , 31 , 17 , 6
- 卍花田錯卍 3, 6, 19, 24, 33
- jiffchan246 28, 7, 19, 36, 4
- 岸上的狗仔 7, 10, 29, 13, 5
- 呀東☆ 19, 13, 11, 5, 9
參加條件:
- vLan會員
- 擁有第一vLan 銀行帳戶

* 大家在現實生活中千萬別沉迷賭博, 如有賭癮  可以係到玩下~
* 我依家申請專利! 其他團版唔好有樣學樣  集中下會員係到投注  獎金日後會大大提高

第一期帖子  頭奬號碼為  8號  15號  13號
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=401733

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Info: bossosad匯款給FiNaL◎峰金額60金幣,支付手續費12金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣) 13 26 27 22 16 7 14 1 19 6      5中你死得 JJ峰

我抽10個?=]
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

數字甘多 獎金甘小
叫人點玩

引用:
原帖由 s.沁 於 2011-5-26 08:50 發表

數字甘多 獎金甘小
叫人點玩
其實只不過同之前三合彩差唔多
3獎5個字中3個就分到11%
都成幾百蚊
每一期都會因情況增加獎金  呢5000蚊都係自己放出黎  無人中既話落注額高  下期既獎金自然高
係到重申一次
我唔會因為呢個活動而賺取 一分利益.......

二獎三獎分別太小吧?
話說30金太多而機率太低了 , 雖然話舊錢係大家一齊積大佢先好玩
但依家咁早期無咩人會買
不如搞番三合彩啦
Info: Reeve.匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)

12 , 16 , 24 , 2 , 33

引用:
原帖由 Reeve. 於 2011-5-26 10:52 發表
二獎三獎分別太小吧?
話說30金太多而機率太低了 , 雖然話舊錢係大家一齊積大佢先好玩
但依家咁早期無咩人會買
不如搞番三合彩啦
Info: Reeve.匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金 ...
二獎多數少人中
三獎會比較多人中  多人分錢  我都係睇返d投注game學返黎  人地果d直頭三獎多錢過二獎

第一期試下10蚊  獎金少  反應就係低
-對有錢人黎講獎金唔豐富
第二期想試下30蚊  獎金高  睇下反應點
-
如果少人中獎  下次會再整一整理d數字
當然大家可以建議下
低機率  獎金高
還是
高機率  獎金低
改返做三合彩  獎金要多少? 每注又幾錢好?

剛修改為 1-40號
落左注既人   如果要改number 可pm我

3,11,17,28,35

Info: SE7EN水匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣) Time: 2011-5-26 11:43
我開始微笑 以後會努力過的 很好

峰峰 等我幫下你手啦 =.=  

Info: 戴能獲匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)

我買

1、2、3、4、5

引用:
原帖由 戴能獲 於 2011-5-26 16:57 發表
Info: 戴能獲匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)

我買

1、2、3、4、5
GAGMODE.C_M
我開始微笑 以後會努力過的 很好

Info: 438469匯款給FiNaL◎峰金額30金幣,支付手續費6金幣(銀行為FiNaL◎峰活期結息0金幣)

我買
2、10、22、25、37

你有無諗過,
2個一起搞?
我地窮人買唔起30金1注.
10$就話咋

分做3合同埋5合2個做最好

引用:
原帖由 50巴仙肥料 於 2011-5-26 17:12 發表
你有無諗過,
2個一起搞?
我地窮人買唔起30金1注.
10$就話咋

分做3合同埋5合2個做最好
你明顯就買得起啦...

71 12345
發新話題