發新話題

混合mutation

[Close]

混合mutation

特色:非常容易杯具。
        特感數量很多,重新時間是1秒。

Server名稱: 混合mutation

version:

2.0.8.8
Administrator:Ar&Suet
雪雪子
遊戲模式:
寫實,普通coop,爆頭狂人,失血,
重機狂人,搜獵派對,侏儒俠醫,
特感速遞,騎師派對,絕處求生,
鐵人,侏儒衛隊,四劍客
(2至3個模式組合在一起)

遊戲人數:   

10人                          

Time:   
星期一(空閒才玩)
/星期六/星期日

venue:   
coop1/coop2                     
難度:                    一般/進階/專家
人品限制:         
只接受有品人士
沒品請自行離場

沒品包括:
Teamkill
惡意縱火

狙擊手訓練場:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=470534&extra=page%3D1
混合mutation:http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=403655&extra=page%3D2

支持無RPG

你個場難度真係高,進階級中左次陷阱都差唔多滅團= =

得閒入黎走番轉先 可唔可以講埋手選係邊度開場 星期一至五 大概幾點得閒 星期六至星期日 係幾點去到幾點
比cp02嚇親的lun

我玩過呀 無限屍潮 又多特感 自己一個行就死硬
可我是個菜鳥 上次玩呢個埸一般都死左n咁多次

引用:
原帖由 bryan36 於 2011-6-23 21:41 發表
我玩過呀 無限屍潮 又多特感 自己一個行就死硬
可我是個菜鳥 上次玩呢個埸一般都死左n咁多次
是菜鳥也不要緊,因為admin也是菜鳥 ,大家一起多玩玩就好了
最近多開了混合的mutation,雖然冇之前咁難,但也是要合作+很容易杯具啦。

你可以試試簡單一點的菜鳥訓練
e.g (重機狂人+特感速遞+屍潮),雖然是無限子彈(可以享受亂掃射的快感 ),但玩過ge人就知有幾難玩

引用:
原帖由 carss 於 2011-6-24 01:56 發表

是菜鳥也不要緊,因為admin也是菜鳥 ,大家一起多玩玩就好了
最近多開了混合的mutation,雖然冇之前咁難,但也是要合作+很容易杯具啦。

你可以試試簡單一點的菜鳥訓練
e.g (重機狂人+特感速遞+屍潮),雖然是無限 ...
總覺得你場主和 Admin 都是台灣女性 ........

傻喵
咁快就宣傳 ?
之前真係難到_ _咁

引用:
原帖由 kmsl1223 於 2011-6-28 17:33 發表
傻喵
咁快就宣傳 ?
之前真係難到_ _咁
發現少插件更加好玩,混合mutation都令不少人玩到走場。

傻喵是M的
享受被虐待

發新話題