發新話題

請 無重力雷射 `Black 既場主入一入黎,唔該~

[Close]

請 無重力雷射 `Black 既場主入一入黎,唔該~

無重力雷射 `Black   既場主
2011年5月25日星期三既11:00pm左右
本人係你既伺服器玩緊,
你ser既admin NeVeRxF0rEvEr無原無故咁對我使用左admin權(見上圖)
隨後下一round,我問佢做咩要打我,(該admin已死,我還在生)
佢話因為叫我,我無應機,唔知我做咩所以要打我~

我事先聲明,該server生人睇唔倒死人打字~
事後發現原來該admin係唔知道生人睇唔倒死人打字,
我想請問該server既場主,
呢位admin既行為,算唔算係濫權?
再者,希望該場主先讓玩家明白清楚該server有咩amxx
先俾佢做admin,如有任何討論或不明白地方
歡迎該場主留言

你係唔係建議錯左?我建議你建議場主解決生人與死人睇唔到對方打字既問題

佢係咪有咩想叫你之類的
唔係佢無啦啦打你做咩
佢係濫權就不如打勁多下?
同埋生人睇唔到死人打字又點先- -
唔計你狂叫佢個名eg:123睇唔睇到呀!!! 之類既
你只係表達你既情緒eg:123真係廢 之類既唔得?
加埋先:
佢都話係你無應機先打你 咁又無搞到你死 咁呢個叫唔叫濫權我就真係唔知wo
如果你有佢打其他人既相 我先會信佢係濫權

2樓: 場主係同我傾我會同你傾呢d問題,但我想明白點解該admin要利用呢個admin權黎叫我?想知場主點收admin呢個區好係投訴都可以ga可=]?)

3樓:佢無野想叫我,淨係想叫我離開我企既位姐,同埋我想知,如果佢淨係打我一個
一秒打一下 而唔打其他人, 咁就唔叫濫權啦b0?
難道要打夠100人先叫濫權=[?定係你係該admina_a?

原來SERVER 無人管~?
場主都唔理投訴,
又係D小學_整完出黎就櫹係偉大咁~
有SER比人玩都要管理下啦唔該~
唔係同學_,朋友_就可以攸 ADMIN GA ,場主~
開SER之前三思啦唔該~

引用:
原帖由 靛無情 於 2011-5-25 23:50 發表
2樓: 場主係同我傾我會同你傾呢d問題,但我想明白點解該admin要利用呢個admin權黎叫我?想知場主點收admin呢個區好係投訴都可以ga可=]?)

3樓:佢無野想叫我,淨係想叫我離開我企既位姐,同埋我想知,如果佢淨係打我一個 ...
如果有想叫你離開你個位既 咁就係濫權 不過比圖啦 唔比既話人地點信
仲有 我緊係唔會係佢 我只係之前入過佢個伺服 但唔見佢濫權咁解...
同埋 我唔認同你話佢1秒打1下囉
1秒可以比2個人打字?
咁既話你地係打字神手黎架?

引用:
原帖由 mou1234 於 2011-5-27 21:59 發表

如果有想叫你離開你個位既 咁就係濫權 不過比圖啦 唔比既話人地點信
仲有 我緊係唔會係佢 我只係之前入過佢個伺服 但唔見佢濫權咁解...
同埋 我唔認同你話佢1秒打1下囉
1秒可以比2個人打字?
咁既話你地係打字神 ...
相我一早係1樓都俾左,
仲有.我講1秒1下個度係 假設緊,
麻煩你d中文理解能力提升少少,唔該~

發新話題