19 12
發新話題

HIN SER,HIN HAHA副團長

[Close]

HIN SER,HIN HAHA副團長

我係俾你地BAN果個CT1果個ROSE ...
成班友吾夠打就話人用外掛...
之後公投就BAN埋我,正野
你班___~__~

有意招你地GOT5 滅團))THX!!!!!

你係咪nono rose

打Got Five 吧.
我幫手打.
HiN團個server真係..... o n _ .
FPS [神]手

知你開ser勁啦= =
唔好話我ser啦
我哭嫁
la~

當場開左投票 而過半數人讚成踢 如果我唔踢 又比人**不良詞語** 踢 又比人**不良詞語** 咁你想我點先
你教我啦 你唔鐘意玩自己開個ser 我地團得小數人玩槍 GOT5代表到D咩 GOT5嬴左你就大晒?你入銀行同人講GOT5嬴左比晒D錢你 人地都唔制啦 KAI下KAI下甘 唔鐘意比人BAN下次自己開個SER玩啦 傻豬黎既

GOT 5 只是用實力證明左一樣野..
就係勝方實力較強~~
如果貴團淆底/害怕/驚慌而話好少人玩槍的話..請盡早留言...
以免曬時間等你地...

呢個團 係一個娛樂SER 而且 乜呢樣野關你事? 插把口埋黎搏出位? 踢你就要GOT5? 咩道理 重複一次 唔想比人踢自己開SER囉 GOT5 好 約個時間出黎網吧打

我俾你請槍 #6 #7果兩位記得黎

喂HAHA
唔好節外生枝啦
佢地同我地Got5,我地唔去
咪比佢地當我地淆囉
算啦我地唔好同d d人嘈啦

岩先#9果個做咩del左個回復

引用:
原帖由 豪屎xDD 於 2011-6-6 01:16 發表
呢個團 係一個娛樂SER 而且 乜呢樣野關你事? 插把口埋黎搏出位? 踢你就要GOT5? 咩道理 重複一次 唔想比人踢自己開SER囉 GOT5 好 約個時間出黎網吧打

我俾你請槍 #6 #7果兩位記得黎 ...
#7 俾人請槍請埋自己

團長話唔好同你地嘈ok  比面團長

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 豪屎xDD 於 2011-6-6 02:09 發表
團長話唔好同你地嘈ok  比面團長
引用:
原帖由 豪屎xDD 於 2011-6-6 02:16 發表
咁你即係搏嘈 ok 我用私人名義約你地團出網吧GOT5 時間地點你地定
咁即係點

del左回復果條友搏嘈 你地團架啵 唔好扮傻仔

引用:
原帖由 豪屎xDD 於 2011-6-6 02:21 發表
del左回復果條友搏嘈 你地團架啵 唔好扮傻仔
你點講都得 冇人扮傻仔

19 12
發新話題