發新話題

[動作原創]仿Heatproject M95[187台狙]全套動作

[Close]

[動作原創]仿Heatproject M95[187台狙]全套動作

嗯 第一次玩vlan論壇..有好多野都唔係好識.Orz多多指教

因為個動作我唔記得save.改進唔到.所以正得唔係幾好.特別係個reload最尾果一拉

唔係好識用youtube代碼 唔知有無做錯
影片

http://www.youtube.com/watch?v=UjqN4c9fiEg

做人唔好咁賤格.睇完又唔會.睇完唔會一世無女溝.就算有都勁快散

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個Model係你整的???
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-22 07:58 發表
個Model係你整的???
冇記錯的話應該係一個台灣嘅知名論壇入面嘅
初音未來破解heat project得返黎嘅..
呢個模組嘅動作的確同嗰個有所不同

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2011-5-20 21:06 發表
嗯 第一次玩vlan論壇..有好多野都唔係好識.Orz多多指教

因為個動作我唔記得save.改進唔到.所以正得唔係幾好.特別係個reload最尾果一拉

唔係好識用youtube代碼 唔知有無做錯
影片
UjqN4c9fiEg
http://www.youtub ...
headshot哥
AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 ColgateTP 於 2011-5-23 07:23 發表

headshot哥
yeah baby......Colgate kid=]

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2011-5-23 17:57 發表
yeah baby......Colgate kid=]
baby and kid
AMXMODX: Scripting

正喎,支持你
二分耕耘,一分收獲:)

見你咁講 一定要回- -

我都回
送你一張圖

正喎,支持你~~~~~~~~~~~~

發新話題