發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
M群++ plz [email protected]  I am 衞佩欣

傻仔卡哇伊呢 3062成世人都咁on lun 799凸我口水做乜 你冇野? 咪再比我見到你見一次踼一次係咁

講左我吾介意你燒我$$ 我隻669有10皮野你燒得起比你燒又點話 我知會bug我等all down先噴or走去前面伏吾得?? 你就要殺我口水??

勁好笑當時你係主體and你係打tank最勁果個我吾針你針邊個?? 你教我啦吾該 同埋今日仲問我why kick u 係到打??n咁多個問號 你想當冇事發生過??

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 12:02 發表

當時你都係打tank最勁個一個 我追你來打 你都可以同打tank最高傷個人只係差2000傷 我唔追你既話 我可能一分鍾就比你砍死 我都係為左自己生存先追你 當時亦都冇車 我打箱扣48血 仲要行咁遠 不如直接用拳頭?  我唔係 ...
我想講 當時你有冇睇到我係咪主體 你冇睇吾緊要我而+話你知我吾係 你問下自己個心係咪因為我之前針你而要針返我轉頭

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 12:00 發表

我冇技 又點打到全部down呢  殺你口水係因為你己經出左世 只要出世己經會bug 我唔知其他人會唔會啦下 我個時就係咁樣   班人未落來之前 我都bug左幾十秒 因為有人出口水  所以我先殺死你 令到自己唔bug技  今次係 ...
吾好再搵藉囗包庇自己

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 15:23 發表

我係講返當時殺你口水既原因姐 唔係包庇自己  而我都認左自己有錯  可唔可以原諒我呢?
事後我吾kick你你會有一句sorry?? 你之後吾會再得寸進尺大條道理咁凸我囗水?? 你咪就好似d小學   雞咁吾X吾化既 你數下自己有幾隻人比人投左做白痴? 再+上我未見過有人做tank因為驚bug而要凸人口水 你自己回想下有幾多次做人被gg係因為有囗水幫手朕down人

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 15:23 發表

都可以話係 但係你打傷都好勁 同最高差2000傷咁少  如果唔殺你先 我相信我都唔會殺到第二個人 因為未殺到己經比你砍死
得你講晒 吾見其他人做tank要殺左我先殺到第二個

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 16:18 發表

佢地有車打 我冇車打 我記憶中都係第一次追你打
姐係冇車就吾洗殺主體? 45000HP求其針個主體我吾信針吾死 好多場都冇車打嫁 到左果時你做tank係咪又要亂追人打?

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 16:18 發表

事後我己經係場入面講左好多次sorry啦   我回想中都有幾次口水洗地所以gg 而點解我怕bug係因為我自私 為自己招技而殺你  對唔住
你吾係自私 係再衰d要人冇得丁丁 損人不利己

引用:
原帖由 kevlin 於 2013-1-7 17:34 發表

我真係為左自己招技先殺你 唔係為左你冇得叮叮  對唔住
你再有下次吾好怪我對你吾客氣

本人在此ser有著很多美好的回憶 希望此ser能復活

我的天堂 回來吧!!

this is the best ser in l4d2

引用:
原帖由 strategist92 於 2014-3-15 16:08 發表
Where is 10v10 繁化排行技能購物系統?
很抱歉  以現今人類的智慧是無法解答你這條問題

發新話題