發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]

想問下點改名= =?
打指令?

11/6新增:
伺服器群組:[email protected]  *本群由伴君如胖虎開啟*
加群方法:利用MSN加好友,僅記加入時說出自己遊戲內的名稱,否則一律不受理

可以加入群組一起聊天

其實我見過有個buy插件係可以限你一個章節里面買野GE次數 買晒就冇 最衰唔記得左係邊度睇到......

JER^^

引用:
原帖由 loveyou123 於 2011-6-14 16:17 發表
其實我見過有個buy插件係可以限你一個章節里面買野GE次數 買晒就冇 最衰唔記得左係邊度睇到......

JER^^
唔該晒 記得話我知

見成日都冇好多朋友玩玩下彈機
轉貼個方法大家可以試試
http://www.ipve.com/bbs/redirect.php?tid=412233&goto=lastpost#lastpost

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個個流星雨點用嫁 教下我 唔該~

引用:
原帖由 samleesun2004 於 2011-6-23 22:01 發表
個個流星雨點用嫁 教下我 唔該~
其實SER會定時有教學字句, 特感時行去WITCH身邊按E制 按CTRL起身 跟住行 就係咁簡單

引用:
原帖由 long3214 於 2011-6-24 15:45 發表

其實SER會定時有教學字句, 特感時行去WITCH身邊按E制 按CTRL起身 跟住行 就係咁簡單
我成日行埋去按E,按CTRL,就YOU ARE DEAD

伺服器技能插件經已漢化,方便新人學技,有問題唔明的都可以發問,玩l4d請開你的啦吧,以及多留意隊友提示,不要網上對抗都當玩單機,一味光速狗衝者,將會踢或多次便禁封~thx

留翻個cm
What time is it now? 2PM!

我希望個ser可以開夜d 宜家都算半假期
遲d夜晚都越黎越多人玩 太早刪班夜鬼冇曬野玩

最重要 我日日收工翻黎玩唔夠一陣就close ser...

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2011-6-29 04:33 發表
留翻個cm
What time is it now? 2PM!

我希望個ser可以開夜d 宜家都算半假期
遲d夜晚都越黎越多人玩 太早刪班夜鬼冇曬野玩

最重要 我日日收工翻黎玩唔夠一陣就close ser... ...
你2pm係指收工時間呀 ?  尼排天氣太熱 我驚電腦會燒壤 所以比較早關場 你大概想幾多點熄SER???

引用:
原帖由 long3214 於 2011-6-29 11:31 發表

你2pm係指收工時間呀 ?  尼排天氣太熱 我驚電腦會燒壤 所以比較早關場 你大概想幾多點熄SER???
唔係 自我介紹姐

我想4:30 比較ok

你部腦加油忍耐下

引用:
原帖由 Alex4ever 於 2011-6-29 13:32 發表

唔係 自我介紹姐

我想4:30 比較ok

你部腦加油忍耐下
講笑姐~部機壞左大家冇得玩

我果幾張相 你竟然盜用-_-...
-=食肉獸,Coop01

發新話題