發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
勝出隊伍:

那些年,我們一起姦殺的重口YUI隊

成員名單:1.花家姐 2.馬汀大夫 3.傷莖娛賓 4.Angry Bang 5.擊殺疆屍是我的職責 6.Always

7.梁寶寶 8.丸走睪飛 9.手指子

(是次活動反應反應熱烈,期望會舉辦更多活動,希望玩家積極參與及提出一些特別活動)

下次比賽可唔可以早反少少 2,3點開波o唔ok?

引用:
原帖由 肥料團雜務 於 2011-11-20 20:20 發表
下次比賽可唔可以早反少少 2,3點開波o唔ok?
同毛澤反映,我只係幫佢手打文

為加強玩家帳號的安全性 在之前個SET過密碼或從未SET過密碼的玩家 請加入M群向毛澤西提出或E-MAIL通知

E-MAIL內容:遊戲名稱 想設定的密碼

在改密碼前 毛澤西會係M群主動跟你再次確認 真實身份

E-MAIL: [email protected]

確認後本人會立刻幫你設定密碼和寄一個教學給你

請在設定密碼後重新開GAME

game名:潘金蓮,,   想入群

引用:
原帖由 jy02422818 於 2011-11-28 18:14 發表
game名:潘金蓮,,   想入群
伺服器群組:[email protected]  
加群方法:利用msn加好友,加入時必須說出自己遊戲名

或留低你個msn

17) 全新控女巫
控制witch : 面向witch, 蹲下+跳或者鼠標中鍵+跳。
左鍵或右鍵:攻擊;
方向鍵:滑鼠;
蹲下鍵:蹲下;
蹲下鍵+方向鍵:爬行;
shift+方向鍵 : 跑 ;
鼠標中鍵 : 嚇唬;
鼠標中鍵+方向鍵 : 瘋狂的跑;
右鍵 :讓witch進入攻擊狀態 ;
R : witch為憤怒狀態
E : 退出控制 ;

PS:1,距離witch一段距離可以控制

回復 157# 的帖子

想問係咪升左2092?????

更新左2092?????????

睇返你地以前D相既舊人真係好開心,,,然後再睇返個SER入面D人,, 真係唔同晒鳥,,,

那些年,我們一齊玩過的老手,,,

引用:
原帖由 sdragdagadf 於 2011-12-10 21:45 發表
睇返你地以前D相既舊人真係好開心,,,然後再睇返個SER入面D人,, 真係唔同晒鳥,,,

那些年,我們一齊玩過的老手,,,
哦~其實依家個ser都有好多後期加入既老手,雖然舊一代老手走左,但新手都會變老手嘛,只要係玩得開心,可以搵到個感覺就足夠了,加入我地m群呀,入面都有好幾個老手唔玩但會常聊天^^

XX

比賽隊伍有4隊 每隊人數會按參加人數作出調整 以對抗形式進行比賽,利用本場已有插件特色如技能及購物比賽,當日每位參加者身上只有1500遊戲幣,最終章完場後,分數高隊伍為之勝出 2隊勝出的隊伍會在第2日比賽 最終章完場後,分數高隊伍為之勝出

日期: 12月29日 (四) 和 12月30日 (五)
時間: 下午8點正
地圖: 毫不留情 (所有關卡)
報名方法: 前往VLAN回貼講自己要參加做隊長/隊員
獎品:
1) 勝利的隊伍獲10000遊戲幣
2) 落選的玩家獲500遊戲幣
3) 正選玩家獲1000遊戲幣
4) 隊長獲1500遊戲幣
5) 經驗最高的玩家獲1000遊戲幣

規則及注意事項:
1) 如當日出現任何bug及錯誤而有影響分數(如卡tank),一律重新該回合的地圖
2) 如當日太多玩家撞期未能出席,將會相應參加人而有所調整設定(如tank預設血量)
3) 參加者需善用手上的金錢,比賽過後會回經
4) 每位玩家有1500遊戲幣 所有玩家等級一致0級
5) 一經報名參加者,需準時出席,如有事未能參加,請盡早通知
6) 如隊長人數過多/過少 會抽籤
7) 4隊會抽籤對戰

(唔好擔心自己實力問題,搞活動目的係想齊齊開心享受遊戲,無需太在意勝負,同時鼓勵大家擁躍支持活動,如反應熱烈,活動將陸續有來)

參加隊長:
參加隊員: 1.Angry Bang

引用:
原帖由 jjfk123 於 2012-1-4 17:23 發表
admin係米升左2094 成日見唔到10 10個場喎
唔係,係e幾日成日唔開ser,唔知咩事

nono 仲係2092

發新話題