發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
一種叫法

愈吵愈混亂

安心不能

見著就生氣

講到底

我想玩都見著幾次
一係斷線沒再開
一係個SER無啦啦關左

現在大把黑仔到處搞呀啦
搞得來又要處理

說到底
自己開server自己去管
搞到咁鬼死多人幫你開還哂氣

在入面,我肯定認定有人改名
就為一一個問題就是沒管理人員在線去處理

多到問題太多,邊有人會去理

老手一半,新手一半 vs 老手一半,新手一半

係唔係對抗都是一個字 [死]

沒事就在到亂吵一堆,有咩用姐,吵得來咪又係講唔出根本的問題

想有人玩,就搞好個SERVER
係唔係都動唔動針對人,咁的server邊搞得好呀

好像我咁樣
開沒幾耐的rpg場都沒再開下去
識左d朋友又走哂
連server都關9左

人地真係沒講錯呀
鍵盤戰士
字面意思:只識玩,唔識幫手

老手都走9哂啦
得返d新手在到

係唔係都有小學_搞事

講到咁多

係時候又要引用
[我倆比在場任何一位更緊張?]

緊張,緊張d咩呀,反正都係自己開的server自己管
人地都要工作回學呀,你以為一直打下去咩,真心好笑

[6)真心為個場好唔係咁既態度? 你有冇站係我立場唸1唸呀? 有冇顧下我感受呀?]
顧自己感受又點
連人地感受都顧唔到,還開d咩server呀
搞好你自己顧人顧及的問題

[2)打個符號都要比你鬧? 你以為自己係邊個大哥 論壇比得我用 我用左犯法?]
符號沒罪
打出來就得罪你,唔係呀吧,如果係咁諗,遊戲世界d人看住你都想笑啦

[正面成熟態度去面對?]
一班只識玩的人點會有成熟的思想?

[4)毛西返黎接手開場?  話接就接 接左就封我?  吾好忘記我幫過個ser  吾係話好偉大要扮d咩]
沒原因就亂成一團咁封人
連咩原因都唔講,分明想避開條問題

[5)開多個10v10? 你地有幾日冇開ser / 斷左ser就冇再開翻  我好人開個ser比佢地玩下 ]
你個server都斷過好幾次
人地開又點姐,幫你都唔行,真可笑

[3)封我原因我吾知?  你地班小圈子話曬事喇都 我可以講d咩呀? 佢地講曬粗口就吾洗封]

係我見到都封啦
講到明自己server還要搞小圈子
人地講曬粗口就吾洗封<----------------呢d咩道理,神聖道理,肯定沒啦

[我同毛西唔希望你講一句多謝或感激?]
人地幫你搞
你自己去搞
根本分兩件事
你點會咁沒腦呀

重點
講到咁多咪又係要比人捉哂d沒腦廢話的文
到底你自己心問自己到底有沒諗過想自己的server搞得好呀
沒的話,咁開下去做咩野
開出來又係比人轟
係開就唔好開咩FB群組
FB群組開出來唔係比你地班小圈子用的
要小圈子自己滾去RC自己開
有RC語音又唔用
有FB就用到底

唔好話呀
我連續看住個vlan 帖
單單只有yanyatl 出來幫手解決問題

你地班友呢,只識躲在FB唔出來面對vlan帖?

查左咁耐,從來沒見過咁的ser

就算係開對抗都好
人地rpg場都開得好過你啦
黑場一個

黑場一個你入泥做咩  

你咁勁整你個RPG 場啦

入SER 新手教老手做TANK 你都係第一個
講到尾唔關事唔好插把口啦 成件事係點你唔清楚定係你博比人插唔多講啦

回復 642# 的帖子

老手做tank關我鬼事

新手教老手做tank?
你係唔係諗錯人呀?
我幾時教老手呀,人地做tank一粒聲都沒出過,只係做特感幫捉人

加上,現在插的唔係我,係我樓上果個
我只係捉部份不足以說服的話

你咁勁整你個RPG 場啦
整完一係比人搞事,一係沒人玩,沒人玩都懶得開啦

這個先係我觀念
愈吵愈混亂

安心不能

見著就生氣

下面果d只係把他的心情講出來

回復 642# 的帖子

入到來我只係貪玩

其餘的我只係當過觀察者

引用:
原帖由 jjfk123 於 2013-8-11 13:38 發表

繼續吹啦你 你成日喺個ser度自言自語都算喇
神老手做tank你都要搭嗲 自己又唔係玩得好
好心你啦 你出少句聲冇人話你啞
吾好咁喇你地 佢都係見我冇人幫先出黎幫下我姐  都係我D心聲黎ge
我知道有D人雖然同我係幾熟 幾FD 但係都吾願走出黎撐
1)佢地怕搞對立就好似我咁比人封
2)佢地只係為左有得玩ser 吾想理邊個嘈邊個
3)佢地識我又識班小圈子 吾知幫邊個
4)佢地冇fb群 吾多了解件事來龍去脈 所以吾出聲

所以呢個就係點解小圈子可以當道ge原因...
kata都係好心幫下我 無謂插佢喇  況且佢幫我同佢自己係場內d行為係兩回事黎ge
都係果句喇  我入1010ser都係想同我d fd玩
如果班小圈子吾係玩ge 就吾應該咁多野講 佢地根本吾清楚場內d野 吾知我做左幾多  我做左d咩 d玩家有眼睇
如果你係想個ser好 就聽下我講 吾好100%聽曬小圈子講

我認錯人  

咁你l4d2 名係咪叫乜 [青龍]初音未來?

吹水  你做過d咩 當場老神手 都知

我戈日見著你 kwing 做緊tank 你打哂字咁教佢

又成日係到自hi  不周時又無野 係到打句笑

好難唔覺得你係 愈嘈愈亂咁關唔關你事  

我係睇唔慣 d新手教老手做tank 又要唔知頭唔知路 插把口入泥

回復 646# 的帖子

自己衰多把口,沒計

打個笑字是想笑自己捉唔到人還要比人反殺

找唔到d捉位:lol

玩hunter只識小小:lol 捉老手估計未捉完死先:lol

皇者爭霸戰∮第三屇

以對抗形式進行比賽,利用本場已有插件特色如技能及購物比賽,當日每位參加者派予遊戲幣,最終章完場後,分數高隊伍為之勝出

比賽日期: 8月27日 (二) 或 8月30日(五)
比賽時間: 晚上9時
比賽地圖: 未定 (參賽玩家投票或建議)
隊伍分配: 由參加者投出隊長,再由隊長選擇參加者作隊員(暫時提名 ABYSS NERO 閒置:YIN)

參加條件: 無規限,任何人士都可以參與

報名方法: 前往VLAN回貼講自己要参加(參考表格如下)

參加者: 毛澤西

期望比賽日期: 8月27日

期望比賽地圖: 教區 (可建議)

獎品:
1) 高分勝利隊的隊員獲10000遊戲幣
2) 低分敗北隊的隊員獲3000遊戲幣
3) 經驗最高的玩家獲2000遊戲幣

規則及注意事項:
1) 如當日出現任何bug及錯誤而有影響分數(如卡tank),一律重新該回合的地圖
2) 如當日太多玩家撞期未能出席,將會因應參加人數多日子而進行
3) 參加者需善用手上的金錢,比賽過後會回經
4) 每位玩家有1500遊戲幣 所有玩家等級一律0級
5) 一經報名參加者,需準時出席,如有事未能參加,請盡早通知

能否提前  

時間定日期? 比個SUGGESTION

本人想參加 但你可吾可以解封我先- -

提前日期 20號or22號 or 18號

引用:
原帖由 醉愛威士忌 於 2013-8-13 20:03 發表
提前日期 20號or22號 or 18號
同意同意.............

如果太早搞唔全面,唔夠時間宣傳

比賽時間: 晚上9時
TV time 黎 w0

發新話題