發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
代ABYSS緊急通知: 由於技術問題,本場暫停升級2.1.2.1版本計劃,維持2.1.0.2版本敬請原諒。 

(正野一健字,此公告亦可於本場RC群:26034349 查看)

正野 點搞 兒加load 10v10變左咁 我乜都冇搞過 重係2102

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Wa**粗俗文字** 於 2013-4-6 13:58 發表
正野 點搞 兒加load 10v10變左咁
知道
因為開場者 迷之前升左2121
現在只係用 降版補丁 降返去2102 開場
但用降版補丁呢個方法無將2121既檔案完全del走,只係扮
2102..
所以會同你地真正2102既玩家出現crash...
現在會重裝反2102 主程式,但過程需時,請等等,抱歉

召喚插件王毛澤西 :handshake

最新消息:本場已成功降級到2.1.0.2版本,回復正常運作,有關升級到2.1.2.1版本的計畫暫時擱置

幾時開場嫁???想玩

最新消息:本場已成功升級到2.1.2.1版本將於4月9號升級到2121

引用:
原帖由 ak50 於 2013-4-6 14:08 發表

知道
因為開場者 迷之前升左2121
現在只係用 降版補丁 降返去2102 開場
但用降版補丁呢個方法無將2121既檔案完全del走,只係扮2102..
所以會同你地真正2102既玩家出現crash...
現在會重裝反2102 主程式,但過程需時, ...
點解會變左迷做場主?

引用:
原帖由 AvEnGeRl公仔 於 2013-5-7 21:03 發表

點解會變左迷做場主?
我開係因為ABY會早關SER 又lag ser 所以比左我開
未知閣下有咩意見

唔記得左密碼= =點算.....
I `am RinGo w0w

引用:
原帖由 love6355 於 2013-5-17 22:01 發表
唔記得左密碼= =點算.....
reopen new name

hi 咁多位 好耐冇見

我想問個SER 係米玩5到?

我想問個SER 係米玩5到?
hhhhhhhhhhh

個場主都唔L開..玩JJ???

發新話題