發新話題

請問他是否使用外掛?

[Close]

請問他是否使用外掛?

大家好..我係 傻豬黎既=][某人]

以下是一名cs1.6玩家在2011年5月13日星期五約7時30分於本團伺服器遊玩時所影得的片段...

他自稱是一位steam玩家...
他自稱自己無用外掛...

聽說....[steam不一定沒有用外掛]

看看片-.-請問他是否使用自描?

[質素有點差..盡量使用720p HD及Full screen觀看!]

[youtube2]iRkoN3nnphg[/youtube2]

[youtube2]v1yZ3aD58zs[/youtube2]

[youtube2]jBLinbfWIHM[/youtube2]

[質素有點差..盡量使用720p HD及Full screen觀看!]

以下圖片...
在上面影片顯示他的ip是192.168.63.115..而且打了"thetime"顯示..當前時間: 05/13/2011 - 19:44:39
下圖...!!vlan 02  ZID115 是..某人..自看吧-.-

傻豬黎既=]...希望玩cs1.6 既人..唔好開外掛啦-.-

聽聞...係聽聞-.-那個人經常炸人ser

所以我做好心理準備..會比人炸ser-.-

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 MiNGYeUnG 於 2011-5-13 21:49 發表
唔似外掛
似CONFIG
不過
我次次睇親 LOVE都係錦
好正常
-.-第一條片咁都叫config-.-咁佢個config都幾屈機.....

問題係佢有時係咁樣..有時好似平常人咁開槍....

呢個世界 有手動config=.=?

Many people think that the film people is using cheat
所以-.-我會叫場主唔好比個稱號佢

回復 46# 的帖子

好專業似的-.-佩服佩服

況且有cfg係一時更震..一時無更震?

引用:
原帖由 Ar麟。 於 2011-8-3 16:53 發表
吹到有埋標準時間
吹到唔比有標準時間...廢時比人話整假電腦時間

個post 沉左咁耐又整番起
傻豬黎既=]`w

發新話題