發新話題

vLan官方地圖:信長之野望F 12.2C

[Close]
引用:
原帖由 ☆SweET~豪 於 2011-5-10 21:08 發表
平手=直黑星
平手冇水換完位 之後平手自己死左A_A

伊達政宗T技 ﹝火繩銃﹞ 附加的暈倒效果改為無視魔免
屈機喇?

引用:
原帖由 k﹏崩潰。 於 2011-5-10 21:15 發表

平手冇水換完位 之後平手自己死左A_A
平手識開嫁ma-0-   當隻平手傻-0-

都冇人開新圖玩既= =

改稻姬W技,濃姬R技,九鬼嘉隆T技,本願寺顯如E技
湖衣姬W技,湖衣姬T技 重製齋藤朝信w技e技r技
無咩問題,但其他..我唔係太建議改咁多住

支持改英雄技
不過不支持出小動物
真系好無奈有時被卡位

平手好有用啦@@ 大技 加 1技

回復 126# 的帖子

中路居酒屋時不時會有隻Frog卡位

平手會唔會過強

已經唔係防止直江既問題==  係防晒d輔手

平手玩血玩丁丁,主力已經好難死

吹箭cd幾多秒   平手一技又幾多秒呢==

...q#%@$u^*^*t)$^$%*^&#@!%^

很好很好 唔錯阿

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-5-10 21:28 發表

很好很好 唔錯阿
呃分:@唔錯

法書唔合理 (建議: 160-170mp 23-5秒) (又或者直接-價錢 $2450 ---->$1850-1950 其他可保留12.2c既改動)
既可以防止過多英雄濫用,又唔會令法書變番冷門)

平手都還好 (但可能會被自私鬼亂用 害人救自己)
建議:平手換完隊友後 自己強暈1秒)

神甲始終不夠吸引 (現在也不能取代閃鞋的''瞬閃''功能啊!)

大炎上之還可以 但價錢可再減少許($200-400)
地王....不要....破壞後加140$哪麼多吧! $100-120也夠了

引用:
原帖由 Distance. 於 2011-5-10 21:28 發表

很好很好 唔錯阿
我既反應同你一樣

有好有壞

湖衣姬W技 ﹝勝利的期許﹞ 每秒恢復[5/10/15/20]點→[0.3/0.6/0.9/1.2]%生命 呢招技=長宗咁=,=(仲要長開)
法術書CD時間其實唔應該加咁多;本人覺得
強者不是一朝一日練成的

叮叮平左
法書貴左         

大炎無咁屈了         
法書改耐左.sad

發新話題