發新話題

crazy sky 場 = 好有問題 & 好差?

[Close]
超~
唔gur咪自己開場囉~
如果係我開場既話   洗乜整插件咁麻煩
有fd叫我開位咪隨手kick一件囉
最多咪單聲比你聽   比盡面架啦

問題係...
又唔係得佢個場,大不了入第2d場
唔爽的可以唔入...

引用:
原帖由 chlee2009 於 2011-5-8 14:02 發表
不如set password, 只係比vip入 la,費事其他人入去玩玩下, 比人踢

引用:
原帖由 謝飛 於 2011-5-8 18:06 發表
我都覺得如果要自己friend一齊玩咪設密碼等外人入唔到囉

在 vLan 平台內,所有 L4D2 伺服器即使增設密碼(Password),但正確輸入後仍無法連接,難道你們沒有發覺嗎?

引用:
原帖由 rusell123 於 2011-5-8 17:28 發表

你唔鐘意咪唔好入

引用:
原帖由 後白痴時代 於 2011-5-8 19:41 發表

問題係...
又唔係得佢個場,大不了入第2d場
唔爽的可以唔入...

講真,如果樓主並非重視這伺服的存在,他就費事開帖批評,我相信當事人對該伺服多少都情有獨鍾的。

引用:
原帖由 MoRn!nG 於 2011-5-8 19:37 發表

超~
唔gur咪自己開場囉~
如果係我開場既話   洗乜整插件咁麻煩
有fd叫我開位咪隨手kick一件囉
最多咪單聲比你聽   比盡面架啦

我覺得此舉乃人之常情,比着你係場主 / 管理員,遇到伺服爆滿但得知有熟人 / 朋友加入,為免麻煩都會作出相同行為吧?如果你連呢點都無法理解,證明你還是初生之犢,EQ高極有限而已。

利益申報:我做伺服 Admin 咁耐,無因為熟人等所謂VIP而無理踢走任何玩家(街場)。

*見 MoRn!nG 你出現先黎湊下熱鬧。

如果SERVER有聲明, 咁你又入去 (即同意聲明), 咁SERVER既做法就冇問題.

如果SERVER冇聲明, 而又冇詢問你既意願, 咁SERVER既做法先有問題, 即使呢個做法係人之常情.

當然, 呢D小事大家通常都唔係好計較, 唔係好理佢岩唔岩. 因為大家都明.
而你有少少特別

*原本唔玩L4D2既我都唔會黎發言, 見「漣」你留COMMENT先黎吹番兩句

樓主是不爽的,就自己開場
那自己開不了場,就要受氣...
這個世界就是這樣.....

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-5-8 20:21 發表

在 vLan 平台內,所有 L4D2 伺服器無法增設密碼(Password),難道你們沒有發覺嗎?

講真,如果樓主並非重視這伺服的存在,他就費事開帖批評,我相信當事人對該伺服多少都情有獨鍾的。

我覺得此舉乃人之常情,比着你係場主 / 管理員 ...
但我有時入場時才發現需要輸入密碼

引用:
原帖由 謝飛 於 2011-5-8 22:06 發表

但我有時入場時才發現需要輸入密碼
我岩岩修正,請自行參閱。

挑 人地踢你 你咪轉場玩囉
邊個場都係咁講 人地有心踢你
你狂入去最終都係踢返出來 你玩L4D2為咩?鍊技術?串人?挑機?
玩下其他場唔洗死既

我叫笑喵喵@@新手一名...專門比人SM
岩岩打黑嘉第4 章打完隻TANK 訓左係地
之後以為比ADMIN KICK 點知......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

點解宜家vlan d 人咁好笑?
自已開場玩當然同fd玩啦,係又嘈唔係又嘈
kick 你之前講聲算俾面你,唔講聲係正常

引用:
原帖由 Eternal_AnGeL 於 2011-5-8 22:51 發表
我叫笑喵喵@@新手一名...專門比人SM
岩岩打黑嘉第4 章打完隻TANK 訓左係地
之後以為比ADMIN KICK 點知......
好慘慘啊~

唔怪得咁多人放棄vlan

場主開得個場並冇責任要為其他玩家做d乜野...希望同熟人玩非常正常

有意見可以提出,但如果係到開post 插的就非常無聊

真係冇禮貌都講句:有本事自己開場玩

feeling

笑喵喵被kick , 感覺如何?

引用:
原帖由 chlee2009 於 2011-5-8 23:54 發表
笑喵喵被kick , 感覺如何?
多謝關心
沒有感覺
只係唔知點解會咁JA>3<

發新話題