發新話題

傳聞達德小學有地牢

[Close]
放心
今晚會有相睇 因為本人要進入達德

回復 16# 的帖子

留明等睇相            

覺得有d恐怖 小弟淆淆

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-7 14:05 發表
放心
今晚會有相睇 因為本人要進入達德
不過今次係出面望去正門發現一d類似鬼火咁既野..我地以為係天空d色..望真d 係2回事黎  一時光 一時暗 一時藍 一時綠 一時間條 跟住聽到d狗吠聲 我地即刻跑走..定下個心再去睇多次 果個類似鬼火咁既野變到勁暗 本身勁光 突然出面個檣有個人影飛過=]..我地又笠到跑走 再番去睇果時 d光冇哂.. 爽 ,不過因為聽人講冇位入去所以就冇入去了...

引用:
原帖由 Ship丨one 於 2011-5-7 11:44 發表
=.=咁得意 我唔多信ar!!!!!
你試下夜晚去..係正門果到就已經feel到陰風陣陣,

引用:
原帖由 草小x. 於 2011-5-8 12:02 發表
樓主似9 fake我地洛搭德點知自己笠水...不過今次係出面望去正門發現一d類似鬼火咁既野..我地以為係天空d色..望真d 係2回事黎  一時光 一時暗 一時藍 一時綠 一時間條 跟住聽到d狗吠聲 我地即刻跑走..定 ...
我笠是有原因的
系我同您傾電話果陣,我聽到見不到聲音
有一下真系好明顯 系砰左一下  您地話系人聲同車聲
但系我聽果些吾系您地些聲黎 好明顯 系有其他人叫
但系 依加達德些入口比人封哂 我想問 您地點入?
電話已講左

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-8 12:48 發表

我笠是有原因的
系我同您傾電話果陣,我聽到見不到聲音
有一下真系好明顯 系砰左一下  您地話系人聲同車聲
但系我聽果些吾系您地些聲黎 好明顯 系有其他人叫
但系 依加達德些入口比人封哂 我想問 您地點入?
電話已講 ...
我地點入 同你講有個位比人撞開左 其實吹水的 我地想FAKE你洛黎姐..個出面望個正門就已經感受到果D恐怖FEEL... MSN同你講左你聽砰一聲我地就聽到卡茶.....又呀婆又bb...又鬼火..又人影..又狗吠.. 係門口出面就已經有咁多恐怖野...試想下入埋去就88得

達德小學系邊?!

引用:
原帖由 夏♪小蠢 於 2011-5-8 13:59 發表
達德小學系邊?!
屏山文物徑

引用:
原帖由 草小x. 於 2011-5-8 12:55 發表
我地點入 同你講有個位比人撞開左 其實吹水的 我地想FAKE你洛黎姐..個出面望個正門就已經感受到果D恐怖FEEL... MSN同你講左你聽砰一聲我地就聽到卡茶.....又呀婆又bb...又鬼火..又人影..又狗吠.. 係門口出面就已 ...
影相嗎-.-
叫您影又笠 rip

系唔系有相 期待中

點解無相架 喊喊^.<2232

引用:
原帖由 Ship丨one 於 2011-5-8 15:04 發表
系唔系有相 期待中
佢地笠左
可能要等下次 s0r

唔緊要 我會等你既^.<~~~

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-8 15:30 發表

佢地笠左
可能要等下次 s0r
..邊個笠先...你FAKE我地去 自己又5去..9.9 我笠影相果時影埋果D野就5好啦

發新話題