19 12
發新話題

屏山 達德小學 (親身) 唔好話我抄post睇完先講

[Close]

屏山 達德小學 (親身) 唔好話我抄post睇完先講

因為我見到有人話入面無野..無鬼..無見到d乜..咁諗起..上次入完之後既事.........

某日..我地4個人係到踩單車...踩踩下覺得無聊不如上 達德  玩下@@

之後就去到達德 正門  (如果有人入過 都知 正門 有張 封印 咁既野係到  黃子 黑字 咁樣)

咁我地望上去... 我同a君 就見到 上面有2條友坐左係到  心諗 唔係咁奇怪下話.....

仲要著白3  飄下飄下咁.  唔點可以再型容... 總知就係一望就係知佢係鬼啦

我同a君就唔驚 加上我地第一次入去..真係好想入去睇下有咩..

但係我就好迷信   拎左一支煙出泥... 點著佢  之後 係正門果講   如果比我地入去  就食左煙...如果唔比 就整熄佢啦

當時我好記得.. 放支煙係地下 係會燒的..

我地過左5分鍾 上去睇返支煙... 完完全全無燒過..但係 仲著緊既

但係 我唔信 真係咁恐怖 我就抽一口 煙.. 發覺..成支煙 係無煙味的..仲有d苦  (我食開煙..唔係煙果隻苦..係特別怪怪地)

我就 即刻叫佢地走...

之後踩單車 走啦

之後踩返屋企果陣..經過天后x 果到 我好似 比一樣好大沖力既野..撞到我仆洛地下..仲要入醫院.....

事情 就完結 左 事後 我有去還神  我深信 可能我抽左果一口煙..所以 有果d野跟住...而天后 幫我打走左........

p.s 走之前我有再望一望正門上面 果幾隻鬼 仲係唔係到

然後就有種感覺 覺得佢地好嬲...

有d好寒既感覺

哦
ときさき くるみ Tokisaki Kurumi

引用:
原帖由 ★sIuhEI×. 於 2011-5-2 19:11 發表
                             哦
好一個回復

話說
我之前得我一個男仔4條友一齊去達德
相信您都知邊到有個垃圾站
我行果條路果陣我望上去些課室到..
初頭我好驚.
因為我見到"槍"角似有個人望住..
我真系驚到叫起黎..
我問些fd...您地見吾見到..佢地都見吾到.|
跟住我再望多幾眼..刷下隻眼原因..系個黑左既位.

PS打錯
4條女先岩

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-2 21:22 發表
PS打錯
4條女先岩
入面堅係好恐怖...不過我第二次入去...唔想出返去...

同埋個人好火爆.......

好彩d人拉返我出去炸 如果唔係唔知點算.........-.-'

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-5-3 02:56 發表

入面堅係好恐怖...不過我第二次入去...唔想出返去...

同埋個人好火爆.......

好彩d人拉返我出去炸 如果唔係唔知點算.........-.-'
我第2次入去果陣;
好快就出番黎
出黎果陣.對門比人整爆左

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-3 09:08 發表

我第2次入去果陣;
好快就出番黎
出黎果陣.對門比人整爆左
第二次入去好辛苦... 對門比人鎖左 ..要"沈" 入去..

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-5-4 04:40 發表

第二次入去好辛苦... 對門比人鎖左 ..要"沈" 入去..
沈;?
有路入到去 只系要行個圈

引用:
原帖由 Mp. 於 2011-5-4 18:10 發表

沈;?
有路入到去 只系要行個圈
後門果到?  比人鎖左 要琴入去-.-'..

引用:
原帖由 kiss★wing 於 2011-5-5 02:32 發表

後門果到?  比人鎖左 要琴入去-.-'..
我去果日好奇怪
當我地成班人走果陣
我地見到果個門比人整爛左
但系穿過去 有種感覺好奇怪
可能系心理作用

我地果次都諗住入去達德.但係入到去.見到個正門..跟住我地諗住行入去操場果邊.但係一行果時無喇喇有人係到大叫"喂.你地黎而到做咩丫" 聽到有人叫.我地即刻嚇到走哂

引用:
原帖由 ★Mar[K]ung 於 2011-5-5 22:25 發表
我地果次都諗住入去達德.但係入到去.見到個正門..跟住我地諗住行入去操場果邊.但係一行果時無喇喇有人係到大叫"喂.你地黎而到做咩丫" 聽到有人叫.我地即刻嚇到走哂 ...
似假

引用:
原帖由 傳奇卍行雲 於 2011-5-5 23:13 發表
如果我係版主  分已扣-.-'.... 可惜 管理員 仲未接受我申請

#樓上的  我有次入去..以為有ii tim-.-'.. 我地係入面  出面有聲..係到講自己乜乜社團..以為佢地沖入泥打交...點知原來.......有警察係出面 之後我地 都係比人捉到..之後都係無野...

之後因為有位朋友有d事 要上警局 我留低陪佢... 果到計埋警察 一共 6個人   

之後 忽然見到入面閃左一閃(小學入面 似影相)

之後 d 阿蛇問我地... 你地見唔見到-.-'....   我地話見到-.-'...

之後恐怖既事來鳥      就真係 聽到上面有人聲

但係我地係 成班係最後出泥果班人...之後警察都守住門口...  仲會有人入到去 而警察會唔知???

上面人聲 講得好清楚..但係事情 有點久遠 我唔記得 把人聲係講乜野-,-'..

之後連d警察 都驚驚地  即刻打電話..叫渣車果位警長 快小小-,-'..

當時果下真係驚一驚.....

仲好記得個警察親好同我地講....  其實我地3個都好驚-,-

仲好認真地 問我  入面真係無曬人!?  你地係咪最後出泥果班人!?...

19 12
發新話題