39 123
發新話題

嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

[Close]

嚴重投訴[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式既adm同佢d 朋友

好好地玩場。個adm次次想作反比我手快殺左就話我9殺。
佢d fd仲離譜。偷槍殺佢就話9殺。

岩先我專登守係槍房秘道外面。見到成班人去偷槍。用支m4掃完死哂。就話我9殺

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左佢又話9殺

個adm 叫咩cos。同佢d fd互幫。

原本玩ct有時殺錯人。都難免。

但係佢地係唔係都屈我9殺。

個adm一味聽哂佢地講。係唔係都處死先。

殺完我就話咁錯制炸。之後自己死番好似當無事咁。

[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式個高級管理員cos。

無品到人地simon細聲左小小。就同班fd狂係度**不良詞語**佢。又搞投票殺個simon。又搞埋哂d標題鬧個simon

之後就處死埋個simon。入左咁多個監獄服。未見過d 管理員可以咁做野。

我信你
我一定信你嫁

我真係未見過 d 人做 ct 比 tr 殺係到發脾氣囉  

仲有我處死你已經比左好大機會, 唔 ban 你都偷笑啦

回復 1# 的帖子

岩先我專登守係槍房秘道外面。見到成班人去偷槍。用支m4掃完死哂。就話我9殺

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左佢又話9殺

個adm 叫咩cos。同佢d fd互幫。

原本玩ct有時殺錯人。都難免。

但係佢地係唔係都屈我9殺。

[HongKongInferno]#2Sever 監獄模式個高級管理員cos。

無品到人地simon細聲左小小就同班fd狂係度**不良詞語**佢又搞投票殺個simon。又搞埋哂d標題鬧個simon

之後就處死埋個simon。
入左咁多個監獄服。未見過d 管理員可以咁做野。

綠字.
d人係槍房你殺左,岩,無9殺
不過d人話9殺唔係話你係秘道出面
係話你係玻璃房出面個到
simon死左,tr走佬
你就殺d走佬個d
無simon程況下
而tr無對你作出任何攻擊性行為=9殺
你9殺唔應仲開帖話我地錯
我笑鳥

橙字.
何為互幫?__?
有咩具體例子講黎聽下呢??

紅字.
做ct殺錯人=9殺
話你9殺有錯嗎??

藍字.
作為版主都打**不良詞語**,我會對你個區有所保留
btw等封吧

黃字.
40^cos投票係因為simon個mic太細聲
tr聽唔到
為左公平緊係投票
問所有班家處唔處死佢
喱點我覺得無問題

笑料, 投訴&建議區(外掛/炸SER)
好地地會有個投訴admin

回復 5# 的帖子

投訴&建議區(外掛/炸SER)

係關於投訴

無話一定要投訴外掛/炸ser

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=369074&extra=page%3D2

對唔住好多人親眼睇住你殺人
仲有咩叫互幫?
咁入我ser玩果d玩家叫咩.
佢地話你唔認9殺0K?
做錯唔認?
個simon細聲?
唔係細聲係好細聲0K?
你都傻既.
人有eq 0k?
佢係咁煩40COS 9殺9殺9殺.
唔係所有人頂得順好唔好.
ADMIN果D我會處理一下.

引用:
原帖由 小雙俠×樂 於 2011-5-2 18:05 發表
笑料, 投訴&建議區(外掛/炸SER)
好地地會有個投訴admin
有何不妥?

佢明顯玩野

樓主潛左去邊,咁耐都唔番黎ge

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2011-5-2 17:23 發表

明顯到用支白痴槍射我幾槍。同我傻既咁。殺左 ...
到頭來, 你都係第 1 次玩 Jail, 番去玩你個信長啦

我真係禁錯制, 你唔信我都冇計

我潛左去玩其他監獄場。

場場唔見有呢種情況出現。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

之後人地殺你都係咁狂講9殺。

唔係得我自己一個。

同你班人講明點解殺你地。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

我想問。你地講唔講得出我係ser到講左d咩。

起碼一句都好。

自己唔係adm。就叫自己個adm fd黎處死我。

話我9殺你地。講明哂比你地聽。

咁叻仔你地又唔做ct?

對面ct比你殺左。一味話對面個simon係傻既。好快殺到

我過去做ct。比我殺左就一味係度講9殺。

唔通紅杉哥d我殺錯人?

你唔係紅杉自己跑去 死左simon既槍位到。

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

比人無啦啦話9殺係咩感受。

家陣我精神有問題入你ser殺你d人?

我投訴你。因為adm連原因都未清楚處死左。

處死完可以話"咁錯制炸吊"。

你班fd一味係度炮轟我。

你地班友狂洗頻話9殺。我講完又講點解殺你地。無人去聽。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野?

我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

個simon死正係你地面前。個個好似見到金咁。衝過去汁支槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

起碼一句都好。

咁叻仔你地又唔做ct?

唔通紅杉哥d我殺錯人?

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野?

=====================================================

新細明體回應: 人地唔同我地 Ser, 唔好拉佢地黎同我地 ser 比.

字: 見到金咁沖過去把槍到, 咁佢有冇執 ? 果個 king 話冇執, 而我唔見佢死時身上有槍

大紅字: 查 lang 就知

字: 以上已回應

我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

完全係唔聽人講野。

一味講9殺9殺

起碼一句都好。

咁叻仔你地又唔做ct?

唔通紅杉哥d我殺錯人?

我唔殺你等幾時?

搵日你自己做ct試下。

有人就識話我係度洗頻好煩。你地班人可唔可以唔好嘈聽人講野

紅字.
汁槍既係一個
而比你出面殺ge唔只一個,
你係出面起馬殺左5-8個
咁其他幾個人唔係比你9殺??

藍字.
你同緊邊個講?__?

橙字.
你9殺左人話你9殺有咩錯???

粉紅字.
咁你e家打多次你頭先打左d咩.ok ??

綠字.
我做CT我9殺人我起馬唔會同你一樣唔認.

紫字
你同邊個講野??
衝去simon個位到係幾個人
汁到槍既係一個人
咁你做咩殺晒其他人
因為你9殺了
其他人走佬你又殺
無槍你又殺

灰字.
我比人9殺我會自殺
唔信的.
你可以問以前玩過eywe監獄ser既人問下
我做admin係好公平,
被9殺的tr fd
9殺的ct處死

你打咁多野出黎.你都係想否認自己冇9殺.對不?____?

引用:
原帖由 小皇帝0v0 於 2011-5-2 19:03 發表
我潛左去玩其他監獄場。

你話你無偷槍。

我做ct既應唔應射?

唔係得我自己一個。

同你班人 ...
唔通我打咁多野出黎認我有9殺??

39 123
發新話題