發新話題

[教學]PS新增自定義BrUsH

[Close]

[教學]PS新增自定義BrUsH

好多人唔知點樣將圖變BrUsH我一開始都唔知要上網睇

之後就能在筆刷中選取使用

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

多謝海哥分享

哈,,唔洗謝

我vista似用唔到   

早就知道了
也有很多BH 圖xD 遲早我都會放上黎分享

引用:
原帖由 L0wBjaIo.O 於 2011-5-2 09:29 發表
我vista似用唔到   
用免安裝版睇下,,我都係用免安裝

引用:
原帖由 乂紫魂乂 於 2011-5-2 10:14 發表
早就知道了
也有很多BH 圖xD 遲早我都會放上黎分享
未放過呢個教學,,我記得BrUsH紋唔係咁樣存的,,

回復 4# 的帖子

用到
引用:
系统要求 Windows
  • Intel® Pentium® 4 或 AMD Athlon® 64 处理器
  • Microsoft® Windows® XP(带有 Service Pack 3);
       Windows Vista® Home Premium、Business、Ultimate 或 Enterprise
     (带有 Service Pack 1,推荐 Service Pack 2)

Windows 7
  • 1GB 内存
  • 1GB 可用硬盘空间用于安装;安装过程中需要额外的可用空间(无法安装在可移动闪存设备上)
  • 1024x768 屏幕(推荐 1280x800),配备符合条件的硬件加速 OpenGL 图形卡、16 位颜色和 256MB VRAM
  • 某些 GPU 加速功能需要 Shader Model 3.0 和 OpenGL 2.0 图形支持
  • DVD-ROM 驱动器
  • 多媒体功能需要 QuickTime 7.6.2 软件

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-5-2 14:04 發表
用到
嗯嗯,,幫推推吧

冇人黎我好SaD

引用:
原帖由 -★魔龍ζ海 於 2011-5-2 12:44 發表

用免安裝版睇下,,我都係用免安裝
什麼是免安裝版 單左落黎即用到?

你加我MSN吧我比你,,
[email protected]
引用:
原帖由 L0wBjaIo.O 於 2011-5-2 17:59 發表
什麼是免安裝版 單左落黎即用到?

PUSH
推推教學

vista要5要整相容性

發新話題