21 12
發新話題

[轉帖] [重溫] 死了還要做的事

[Close]

[重溫] 死了還要做的事

d'v3C2l_8m{

簡直神人= =

貼過了...好似.........

第3個果個最勁lo....起碼頂左廿幾年~

我都係呢度睇過,不過唔知幾時...

卡卡

第3個笑死我

我好同意樓主既講法
第三幅= =
簡直是神人

好東西就要推,,推好東西就要推,,推了才會有動力,,有動力才會繼續貼!了才會有動力,,有動力才會繼續貼!

第二幅呢
係咪講佢去買4仔睇??

唔多明

引用:
原帖由 kelvin19250 於 2007-8-17 18:56 發表
第二幅呢
係咪講佢去買4仔睇??

唔多明
好明顯係睇緊4仔la= ="

條褲都冇埋

d 廁子 用來做咩? 唔需要明言la

一句講晒, 精盡人亡

我姐係以前既孤星_逍遙

好搞野呀- -笑左

第三個同無射有咩分別 ?????
生活一樣係禁過(係多左D傷口)

第一個就.......個人死前都要吃霸王餐

好波WOR第3位人兄
佢有本多金波波不死?3.3

回復 #1 唯美♂騎呢 的帖子

突然看到扣分了@_@我都不知道貼過~不好意思喔

但多口問句~"http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=41324&extra=page%3D1 post過唔扣分既= = ?

見到區內有幾個post都post過= =咁唔公平

引用:
原帖由 唯美♂騎呢 於 2007-8-18 06:43 發表
突然看到扣分了@_@我都不知道貼過~不好意思喔

但多口問句~"http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=41324&extra=page%3D1 post過唔扣分既= = ?

見到區內有幾個post都post過= =咁唔公平 ...
扣 分 :

如 你 今 日 開 左 3 個 帖 , 其 中 一 個 比 人 當 重 溫 扣 左 分 。

你 可 以 唔 理 個 個 重 溫 帖 , 貼 多 一 個 出 黎 。

扣 分 只 系 因 重 溫 系 冇 分 post , 所 以 扣 返 開 post 果 2 分 。

PS : 不 過 , 版 主 留 意 下 近 日 有 好 多 重 溫 post @@"

回復 #14 fa 的帖子

係囉= =我就係唔明 咁多重溫post剩係扣我分?

21 12
發新話題