發新話題

link已死,暫時關閉

[Close]

link已死,暫時關閉

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2011-5-21 19:26 發表
MS3D 3DSmax maya 請問樓主使用那一種的
The first one.

引用:
原帖由 kelvintc8101 於 2011-5-21 20:42 發表
+有咩用途???????????
放左入去嗰度之後自己入game買支M4試下啦

引用:
原帖由 kelvintc8100 於 2011-5-21 21:55 發表
放入邊到教1教我 OK???
繁中版CS使用者請將檔案放入(你放CS嘅資料夾)/cstrike_tchinese/models
英文版CS使用者請將檔案放入(你放CS嘅資料夾)/cstrike/models

引用:
原帖由 luimanfai2003 於 2011-5-22 18:19 發表
你識唔識新增joints
你應該唔會係指就咁click啩?..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-7-2 04:50 發表

無法達到「迷彩」效果,紋理唔夠清晰細緻,色澤應再鮮明,嘗試以「軍裝綠」「翠綠」「棕黃」「黑」作配搭重新上色,效果會有顯著。

你個 Scope 過於搶眼,建議用個方型又較細小既模組代替。 ...
喺決定用呢隻素材之前曾經試過好多隻素材..都問過好多朋友意見..
始終都係覺得呢隻最可以突出叢林數碼迷彩呢個主題

其中有一隻迷彩雖然唔錯
(圖片加亮過 )
但係朋友都覺得唔夠貼題..覺得呢隻迷彩過於"通用"..

掙扎左好耐就決定POST依家呢把

另外..頂樓幅圖其實係JPG..
圖片會受到壓縮..紋理會較實物模糊

而scope呢..我曾經試過用eotech

同埋aimpoint

但係都未如理想..
eotech同m4a1格格不入..
比例就算點調都會太過細長..影響整把槍嘅外觀..
而aimpoint呢..
情況就類似呢個咁..

太過貼近rail..
但如果將佢嘅位置調高,
個aimpoint又會浮左係空中..
比朋友睇過之後,就一致決定左用依家呢個..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

3月7號大更新
新增3種數碼迷彩與金貼圖
...

同埋去除地雷...

發新話題