發新話題

待後處理 被踢人請先行加群

[Close]

待後處理 被踢人請先行加群

東 根本神手 who改me名退出了本群組。
(*) @MING.退出了本群組。
(*) hei0905退出了本群組。
M群--FiNaL 吹水◎NO GAY群 says (16:15)
(*) 些粉水退出了本群組。
(*) ''''            '. - (S!U=︳`            AuToBo ~︴‧          ‘退出了本群組。
(*) ‧x _*碎心の影_o`'.退出了本群組。
(*) ★凍檸茶退出了本群組。
(*) ★smileζ βaβy退出了本群組。
(*) 'ゞゞゞゞゞ                                  能為你 我再不管將來;] .   ;3( 冰島T!N退出了本群組。
(*)          ☣迪尐_ღ ]           退出了本群組。
(*) ♥ 花小x  .〃 (ω)退出了本群組。
(*) れいな糖♥™ ('.')退出了本群組。
(*)       〝★Man™       退出了本群組。
(*) ヾヾ                                      ✭      南は囲みますのsAi he1; )`         退出了本群組。
(*) 丁退出了本群組。
(*) 中國小楊退出了本群組。
(*) 你先gay退出了本群組。
(*) 你老野退出了本群組。
(*) 因為你始終孤單一個人  信長是團隊遊戲你知道ㄇ         隨你高興去作就好 就如同往常一樣 迪尐~v~退出了本群組。
(*) 反gay峰退出了本群組。
(*) 團隊首席娘娘 bb ho >3<退出了本群組。
(*) 客人退出了本群組。
(*) 偽娘退出了本群組。
(*) 山卍怒ZiPSiN濤卍貓退出了本群組。
(*) 悶到暈~鋒退出了本群組。
(*) 群名稱已更改為: **不良詞語**你老母啦!

m群:[email protected]

怪獸撞SER太耐  東東開場  我已經叫左東東留位  唔好開波
佢自己開波  唔關我事  入到去寵精  比我捉到兩隻勁精靈
本身都想RE  出到黎又見你未入到SER  最後決定打埋先
遊戲時間: 4:10分 - 4:31分  (20分鐘)
怪獸都等唔到  踢哂D人
我平時打機等你地做自己野  都唔止呢個時間
損人又唔利己  識左幾年就此20分鐘玩完?

回復 2# 的帖子

似係 :)
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

比你做m群管理員係信任你  唔係比d咁既野我嘆
東都fake我幾次  唔通我又要解群? 我幾時有一次打機唔等埋你?
場主唔係我  開波制唔係我到  你踢人傷害佢定傷害我?

應該比我ma;) 我仲未比人踢
誓愛.韻

係條友幾似都唔等姐
我唔會一次就下死刑
佢做過咩心知肚明啦

我諗你有ED朋友
我唔冇資格去同你做朋友

咁大壇野睇泥有排搞      
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 FiNaL◎怪獸 於 2011-4-28 16:47 發表
我諗你有ED朋友
我唔冇資格去同你做朋友
踢完人  改完群名  比個咁既答覆我
恩 那好吧  件事就此結束
人係你踢  群係你自己退
其他人我可以加返  你我就唔會加返
你搞咁多野出黎  我當冇識過你

發新話題