發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-2 22:39 發表

我多數星期3放學就黎拎...4:00~5:00到...
如果你星期一落訂. 星期三一定有機攞

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 15:56 發表
你地幫我整個電腦進度點呀@@?
我係網吧等緊你地回應-.-+
一有就會搭車黎
pm 聯絡電話比我, 一搞掂即call你

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 17:22 發表
我就係電話冇電先要去網吧等你地回覆-.-+
得左係網吧話我知得唔得呀..我定時會上黎睇
你大約7點至7點半上到黎就可以了~請你飲野

引用:
原帖由 sssshing 於 2008-3-4 21:46 發表
-.-嘩!搬到我真係手軟
多謝你包豆奶
哈哈~有時百五蚊唔慳得

引用:
原帖由 可樂星_安 於 2008-3-5 20:18 發表
我買SET B AMD~
如果cpu轉做AMD AM2 X2 DUAL CORE ADO5000-DO CPU
甘要加幾多錢?
我聽日去入錢洛訂~
3月8日下午去攞~
+$180即可
總數: $3,880

落訂後請致電到vlan shop

引用:
原帖由 calvin0070 於 2008-3-11 08:01 發表
我想問...
Intel P4 NorthWood 2.8GHZ Socket 478 既cpu....
o岩唔o岩Magic Pro 既P6VM-X 用?
同埋 貴店... 有冇該塊底板賣...?
如果有麻煩報一報價...

THX
岩用
S478 底板黎嫁wo~以我記憶當中, 已經好似停左產...所以應該要搵二手

引用:
原帖由 calvin0070 於 2008-3-11 19:45 發表

係呀... 唔該你先...
但仲有冇其他公司既底板提供呢>.
以s478 既主板黎講比較~你可以試下去高登問下, 睇下仲有冇存貨..個到有時會有d倉底貨

不用客氣

引用:
原帖由 粉紅軟雪糕 於 2008-3-16 20:41 發表
平價打機組合玩信長同勁舞lag唔lag?a_a
同埋dl野同上網...快唔快?
打war3 同勁舞,應該唔會點lag~
上網, dl 就要睇你寬頻既速度...

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 00:59 發表
SET B 最新DX10 打機組合
CPU: Intel Core 2 Duo E6550 (2.33GHz) CPU/4MB BOX
M/B: GIGABYTE GA-P35-S3G P35 M/B
RAM: A-DATA DDR-2 800MHZ 2G ram (1GB dual channel)
HDD: Seagate 160.0GB ST3160811AS SATA II/ ...
唔包

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 07:38 發表
電腦(形)(莫)幾錢到?...................
睇下你要幾多吋la

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 19:39 發表
十四吋至16吋大約幾錢?-0-?............
依家好少呢個size~最細都17了

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-22 19:39 發表
十四吋至16吋大約幾錢?-0-?............
依家好少呢個吋數了
最少都17了

引用:
原帖由 ㊣雷㊣ 於 2008-3-23 00:42 發表
17至18幾錢?.   
如果跟機一齊買
Viewsonic VA 1716W $1250

引用:
原帖由 大撚穫 於 2008-3-23 14:54 發表
想問intel set c~轉用3870x2 要加幾$
3870x2同2900xt邊張好d
intel set C 轉3870x2 總共要$8440