發新話題

[原創地圖] AK---M4_Batman / AWP_BATMAN

[Close]

[原創地圖] AK---M4_Batman / AWP_BATMAN

全部都係我親手整出黎的.

唔講咁多野啦, 去圖 .....

=================================================
AK---M4

=============================================
AWP

全部都有我GE簽名係到!!! 所以, 係冇可能有人話唔係我整 ~ ~ ~

安裝方法.
把檔內的BSP檔放到 cstrike / map 內~~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
FPS [神]手

下載佐黎用. 真係好正!!!

個場整得超級超級好~~~

多謝你下載本人制作的地圖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FPS [神]手

引用:
原帖由 joelam500 於 2011-4-26 23:08 發表
下載佐黎用. 真係好正!!!

個場整得超級超級好~~~
joe吾係你自已咩BATMAN??呀祖?

引用:
原帖由 -DaSh- 於 2011-5-16 19:41 發表

joe吾係你自已咩BATMAN??呀祖?
點解要踢爆人地呢?

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-14 21:06 發表
多謝你下載本人制作的地圖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
用分身黎讚自己咁無聊ga

我用黎推POST姐.
幾好GE方法.
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-16 23:20 發表
我用黎推POST姐.
幾好GE方法.
推POST要讚自已個場整得超級超級好,LOL

等我又放張出黎先-.-

AMXMODX: Scripting

引用:
原帖由 -DaSh- 於 16/5/2011 11:33 PM 發表
推POST要讚自已個場整得超級超級好,LOL
我想問你係邊個呢??? 只係想知.
FPS [神]手

引用:
原帖由 蝙蝠俠MX 於 2011-5-17 19:24 發表

我想問你係邊個呢??? 只係想知.
lok            .

睇落個場好似好疾甘

發新話題