發新話題

[插件] 20+ 多人, SERVERPERKSV710 , +GUNs, DOOM3 (20-08-2014)

[Close]
我係1037.2
我開到Dedicated server

我想玩TEAM Deathmatch Gun GAME
1.  個插件係1037.2 重用唔用到?
2.  應該開阻dedicated server 先禁個 launcher? 定就咁kick 個launcher 佢會自動開埋server?
3.  我2個方法都試過 
    a. 開阻dedicated server 先禁 launcher
    b.  就禁kick
都係冇反應

請問我應該點開TEAM Deathmatch Gun GAME 呢?
謝謝大大

solve thz!!!!!!!!!

Solve  thzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Problem of DeathMatch:

大大,小的現有幾個問題想請教:

1. 個場人數最多係 0/6
  如果我想上限係20,係咪加返20+ 人 SERVER 既插件就可以?

2.   玩完1關佢自己轉場,有冇得加vote map入去?
3. Also,玩黎玩去都係3-4個Map,但我有13個GG-Map
    種類有GG-TP,GG-VR 同 GG-
  關唔關事?

感謝大大指教

又1個問題

點開Server webadmin 出黎?enable 阻之後點禁佢出黎?

thz 大大   感激

ServerPerkV6 Speical IPVE.com

冇阻 爆破職業chose - -"..

爆破已Solve

Also 而家慢動作個晝面 比以前黑阻好多 以前唔會黑應該
之前入你ser玩都會係慢動作個時特別黑"

點解既?can solve?

回甲會係 su level 先開返第日

solveTHZ~

重有個問題

用阻新個Perk
爆破買pb 要 $195 1個pb

之前係$55個
係1040 加阻價 定 係有error?

發新話題