16 12
發新話題

張芸京大合集,京迷快入(已更新)

[Close]

張芸京大合集,京迷快入(已更新)

我的偶像,佢係一個比較中性既藝人,
所以都有男女既fans咖.
佢係超級偶像到出身的,
我亦由果陣開始鍾意左佢
以下係佢部份既歌.
佢暫時出過呢兩張專輯
破天荒
相反的我
廢話唔多講,去片!!當然,呀京既歌梗係唔止甘小喇

破天荒
[youtube]I9JrxJh4WTk[/youtube]

相反的我
[youtube]3y6ldxNhxik[/youtube]

好了(呢首歌搵唔到mv t.t)
[youtube]XH_nSVO7Vzc[/youtube]

你飛吧
[youtube]PMhB7rmjano&feature=related[/youtube]

讓我照顧你
[youtube]YxLTO4grHi4[/youtube]

黑裙子
[youtube]wSn2mHj-euY[/youtube]

春泥
[youtube]KAhjLE6GbK4[/youtube]

情人結
[youtube]x-5l3Ci6ew0[/youtube]

超偶時候的歌__↓
落葉歸根
[youtube]KTBrKkNkDo8[/youtube]

曖昧
[youtube]gEMFIzS9-SE&feature=fvwrel[/youtube]

用點愛
[youtube]_CDms7qAYFU&playnext=1&list=PL671E8B4333BBAECD
[/youtube]

桂花巷
[youtube]MFem2r_w-Bs&feature=related[/youtube]

張芸京>3<

引用:
原帖由 ゞ對手冇料 於 2011-4-25 19:12 發表
張芸京>3<
你都鍾意佢嗎??

個個人係你呢?

引用:
原帖由 Win 於 2011-4-25 21:09 發表
個個人係你呢?
???梗係唔係我- -

支持呀我都鍾意呀京

呀京既歌真係好好聽

呀京堅係正阿 支持!!!!!!

引用:
原帖由 7投b 於 2011-4-26 21:10 發表
呀京堅係正阿 支持!!!!!!
係呀...好似都幾多佢fans bo呢到

超好聽 讓我照顧你 勁感動
Time Wait For No One

引用:
原帖由 BlackStaR★武 於 2011-4-27 01:01 發表
超好聽 讓我照顧你 勁感動
係,個mv又正

冇春泥既 :'(

佢唔係仲有一個專輯叫情人結咩

係= =我只係po部份,po哂咖話又驚po小左幾個.
既然你講到,我加埋上去

幾靚仔.  唱歌又唔錯,.掂

16 12
發新話題