發新話題

[100%原創]仿30000hp[正式版]已修正bug

[Close]
可唔可以換過圖片上傳空間
例如論壇本身嘅上傳圖片功能
tinypic好耐都LOAD唔到...

可以..=3=! E+馬上去換

引用:
原帖由 sasuke28 於 2011-4-30 20:24 發表
可以..=3=! E+馬上去換
圖片同埋link都係一樣嘅..
如果load唔到圖link都唔會load到...

可以了.
圖片上傳點改成另一個
為ImageShack
看看是否可以看到圖片

回覆上樓的 MX

..這樣的話不會看壞眼丫=3=

下載黎睇下先!!!!

回復 20# 的帖子

多謝上樓的人兄支持

支持原創地圖

素材差
比心機搵料做la A_A

引用:
原帖由 sasuke28 於 2011-4-23 22:57 發表
我唔知大家覺唔覺呢排多左人玩 呢??
有玩的玩家都知道30000hp 呢張咁出名地圖
我為大家 整出新的30001HP地圖比大家玩一下=3="
因為第1次整....多多原諒~
發了正式版.沒有BUG了.  
收集了玩家的意見後
修正了以下問題 ...
BM手城 E 個idea 我諗左好耐~好多SER 都係抄我
            By - SediTioN`Leon

引用:
原帖由 leon436 於 2011-5-3 18:48 發表

BM手城 E 個idea 我諗左好耐~好多SER 都係抄我
            By - SediTioN`Leon
你諗啫..
有冇講到/做到出黎先?...

唔係lo
就我記得BM守城已經係之前有人開始開過
but冇人話
就冇出現姐
之前再由唔知邊個係vLan開姐
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

用既紋理好似唔係幾配合=.=

回復 24# 的帖子

{BM手城 E 個idea 我諗左好耐~好多SER 都係抄我 By - SediTioN`Leon}

OKOK=3=...
你好BM守城原創者...但係..
我好似宣傳緊張地圖....
你不如開張POST話自己係 BM守城的原創者比D人讚下你=3=
不要在呢個POST=.=!

見你整左咁耐
回下下載支持下啦!~

多謝呀
一定好好玩

發新話題