25 12
發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:03 發表
拿 樓主 我係你就唔會 放係依個區到  因為放放下 就會放左去用戶申訴到 知唔知點解? 因為某某admin的陰謀論   我之前開過個post   我係希望vlan玩家評下英雄賽規舉    點知 信長之野望區貼 變左去用戶申訴到  我心諗 ...
唔好la 比次機會la gm搞左我就會關post!!!!

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:05 發表
算吧啦你  小飛豬實將你個post轉去用戶申訴到   o 大件事 講左某某人個名出黎tim
唔會架 希望有例外la

唉=.=張圖都無埋 想點架?希望講比我聽點做先la gm

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 21:09 發表
哈哈 講中左 不過今次係7171 轉左過黎  不過睇黎都係豬豬叫佢咁做  廢事身有屎啦 嘻嘻 呵呵 算吧啦樓主 今介都無勁人參加 比你拎到都唔光彩啦   黑暗賽果 ...
我第一場打個個都系勁人黎架

求管理員幫下我LA 點解決 都講比我聽LA!!!!

==既然7171都知 點解唔幫我解決呢?

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 21:17 發表
如何打錯規則而說你理解錯誤 而不失霸氣

如何封你電腦入vlan,不作通知 而不失霸氣

如何暗中將部份仇恨團隊解團 戰績洗走哂 而後來神扮好人 幫手開番 而不失霸氣

如何依照規則辦事 罰我重複參賽  但對其他犯錯既人 ...
講真 結果系點 都話比我知LA 唔好到時 無啦啦整個雙雙否決比我嘆下
起馬 話=.=比賽結束前唔打 當雙雙否決

教下我點做好WOR GM們

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 21:27 發表
我估 佢會咁做
第一.  唔理規則 比你重賽
第二. 雙雙否決    兩者中 第二機率較高 因為比較唔洗煩 同埋唔得失2邊人

然後  輕輕的跟你說句 請接受賽果 下屆再努力   

誰輕輕叫喚我.. ...
如果 第2既話 我一定會自殺式爆炸

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-22 22:48 發表
首先,樓主 不要過分激動,同一開口就說對方是開程式踢人
對於你提出的申訴,我們會處理,

單一個rp 好難證明,對手是使用程式踢人,我已經去信叫對方pm rp ,等待回覆中

比賽時間未到,我建議雙方可重賽,若找不多確實對 ...
比你msn我=.=我sd rp比你la!!!!!

引用:
原帖由 小飛豬 於 2011-4-22 22:54 發表

我有你rp 拉.你不是pm在論壇嗎 ?

請耐心等待申訴處理
好啊 唔該哂你先=.=

25 12
發新話題