發新話題

小飛豬 求救!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:53 發表

大佬 我斷左線 vlan仲系到囉
我怕會斷線連msn都關埋la
咁我想問下 如果我下次比人拎左2分
踢人 咁系唔系可以重賽 如果可以 yes i do
我都話
你都要有證據話對面真係用踢人先得

如果踢人既係你
你既對手冇證據,一樣照重賽架

(同埋呢,你又未打完,你講到好似個場你已經贏定咁)

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:54 發表
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又 ...
咁踢人外掛 玩晒

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-22 20:54 發表
你講得好岩   唔比重賽 但都唔會係你贏 有機會係條友明明輸但都當佢贏   又有機會雙雙否決   但"道理"係 你自己斷線在先 條友直接拎第7條規舉出黎話你斷線 直接當佢贏 你咬佢食?  vlan英雄賽 根本就廢既   d規舉又 ...
錯啦 佢見咁多人炮佢個英雄賽 應該就快出手 挽回人心
引用:
原帖由 ReliGon 於 2011-4-22 20:56 發表
咁踢人外掛 玩晒
係嫁啦 規則就是一切 管理員就是王道

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:56 發表

我都話
你都要有證據話對面真係用踢人先得

如果踢人既係你
你既對手冇證據,一樣照重賽架
咁不如你教我 點先知人地系 踢我?

e+ 回帖同樓主講規則果d人
如果受害既係你地睇你地仲講唔講規則

引用:
原帖由 ReliGon 於 2011-4-22 20:56 發表
咁踢人外掛 玩晒
你錯了 唔係踢人外掛玩哂  係vlan既所謂"規舉"玩哂 佢玩文字遊戲 你吹波波?

唉我等管理員處理算la

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:57 發表

咁不如你教我 點先知人地系 踢我?
我教唔到你
我教到你,我諗你都唔洗煩要重賽

開新一局 由2:0開始 跟英

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:58 發表
唉我等管理員處理算la
唔好期望咁大

附件

引用:
原帖由 jacky6921 於 2011-4-22 20:58 發表

我教唔到你
我教到你,我諗你都唔洗煩要重賽
咁咪系囉
你都證明唔到 人地踢唔踢我啦
咁我點證明ar

咁我以後都話要場啦
有咩唔得踢人先 爽arararara

我都係咁 之後重賽 輸番比人SM FEEL

引用:
原帖由 yintx 於 2011-4-22 20:59 發表

咁咪系囉
你都證明唔到 人地踢唔踢我啦
咁我點證明ar

咁我以後都話要場啦
有咩唔得踢人先 爽arararara
你有冇睇清楚我講乜
正因為冇方法
所以必定要重賽
你講到咁?? 點解唔自己去搵證明到既方法

點解唔自己去搵證明到既方法

你問呢句問黎有咩用  佢搵到就直接pm左管理員 就係因為搵唔到先叫小飛豬

必定要重賽  但係規則講左 拎左分就冇重賽

規則醒 規則勁 規則冇得頂

admin醒 admin勁 admin冇得頂 ya!

附件

睇黎你今次都係兇多吉少

發新話題