發新話題

[完成] 單挑: 酷乂煥乂 vs IamYourFather

[Close]
引用:
原帖由 噴火龍. 於 2011-4-21 20:33 發表
講個故事比大家聽
我係讀小學既  前排   我上堂抽一個同學既水
背景:佢做左一件事  比老師罰
但係佢唔順氣  係咁拉人落水   又話隔黎班啊邊個邊個做得重揚過我啦
又話  你罰我企之前   可唔可以查晒所有同學有冇犯 ...
頂            回錯post         SORRY

NONO 錯了 我係見反正自己比人罰左 拖多d人落水 陪我姐
又話有人提供資料就會做野
e加封左我入vlan  有冇封到佢嫁 ?_?

我見d admin 咁都走漏眼  幫下手

莫非你都係眾多分身者其中一個? 估下架炸

相信你都未睇到重點出黎  重點就係 我一直都冇話佢罰我唔得  

我只係問點解咁多人用分身打佢都可以唔到

另外 我都冇叫佢收番個懲罰 我係想佢既然係罰人用分身 就好應該一視同仁 全部罰哂封電腦
如果佢有心check哂512位參賽者一定大把人墊我屍底  

3屆都512  都有成1536位選手  相信D分身有排d admin封殺

如果你話d admin忙 唔得閒做呢d野 咁整個評分團隊幫輕自己有咩用     到頭黎都係得個樣

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-22 07:02 發表
NONO 錯了 我係見反正自己比人罰左 拖多d人落水 陪我姐
又話有人提供資料就會做野
e加封左我入vlan  有冇封到佢嫁 ?_?

我見d admin 咁都走漏眼  幫下手

莫非你都係眾多分身者其中一個? 估下架炸

相信你都 ...
溫馨提示
第一屠係256人

55 第一屆我無玩 唔知

我剩係玩左第二 三屆   不過都一定1千人以上
回16樓  都係快d番番入精靈球入面 唔好亂放火

呀 好似唔係16樓 打錯字   sorry    廢事改番1正

2. 必須填寫真確的 姓名 和 身份證號碼, 登記後 永久不能更改.

3. 一個 身份證號碼 只能登記 一個帳號

4. 一個 IP 只能登記 一個帳號

5. 亂填資料或假的資料會被刪除

咁如果佢填果d 係阿媽 老豆 祖父 祖母資料 代打呢?

符合上面規則 亦係同ip報一次

但最後同ip打姐 你都冇講明 唔比同ip出賽   咁樣又唔知有冇犯規呢?

5. 亂填資料或假的資料會被刪除
大把人錯msn 你又真係會刪除?

附件

你真系煩膠黎 靜係話人罰你 唔罰其他人 話唔公平
甘你有無諗過其他玩家 1個a/c打1次果d 你就幾個a/c打幾次甘對其他人公唔公平呀?
你有幾次機會 人地得1次?唔好再係到攪笑啦

輸就係輸贏就係贏

引用:
原帖由 鬼邪 於 2011-4-22 13:38 發表
甘你有無諗過其他玩家 1個a/c打1次果d 你就幾個a/c打幾次甘對其他人公唔公平呀?
你有幾次機會 人地得1次?唔好再係到攪笑啦 ...
我無話唔公平  我係話 係罰 就將全部有份一齊分身報名既一齊罰

我正正為左你地1個ac參賽既人著想 了解?  清除哂d 分身 咪真真正正 人人1個ac囉

e加我無得打都無所謂 我係唔鋸 佢偏偏剩係罰我一個    明明大把人用分身

第一 我冇叫佢收回成命  姐係我甘願受罰  唔好再話我唔想比人罰

第二 我only 關心 點解剩罰我一個only  倘若佢將全部人分身參賽都罰哂 封電腦入唔到vlan

我根本聲都唔會聲句

冇得用vlan玩 我最多咪去gg c 反正gg c澳一 都大把 4大強團人係度

唔好話我忍得佢耐

之前佢個ser問題 搞到我地d元老洗落既靚戰績冇哂都算

之後 又話我地名單不一  團板申請要壓後一個月 p.s((其他團唔知洗唔洗

再之後  佢係英雄賽度打錯規則  反屈番話我理解有問題   未修正前為 除了追殺/走佬 否則不能在上下路活動
沒有打明 那裡的上下路 正常 自己/敵軍下路也不可走  ok! 我理解錯誤 豪比

再之後既之後   e加無神神封埋我入唔到vlan  都算

我e加只係希望你係罰 就罰得公平d 大家齊齊罰 我唔介意比你罰的

我同學講左咁耐    都唔明我講咩  跟住用第2個方式講返同一樣既野   都唔知點同佢傾好
最幣佢重要話拉埋佢其他落人唔係為左自己      係為左公平wo      當我小學鴨咩

最後佢重講左句:我無話唔公平  我係話 係罰 就將全部有份一齊抄功課既一齊罰
真係頂佢唔順  講到自己講咩都唔知了  
最尾  佢都係用返d小學鴨方法黎拉開話題   例如用人地個名黎開玩笑   

引用:
原帖由 噴火龍. 於 2011-4-22 19:26 發表
我同學講左咁耐    都唔明我講咩  跟住用第2個方式講返同一樣既野   都唔知點同佢傾好
最幣佢重要話拉埋佢其他落人唔係為左自己      係為左公平wo      當我小學鴨咩

最後佢重講左句:我無話唔公平  我係話 係罰 ...
我頂     又回錯         SORRY  

敢問 拉埋其他人落水 有咩問題 佢地唔係犯錯 唔係抵罰?   

係罰 就將全部有份一齊抄功課既一齊罰
ok! 就當你呢點講得通 d admin 冇用 自己查唔到
咁我比果2個post 何解佢唔作出實際行動?

佢地講過 有人提供資料 就要做野

做過d咩野黎?
最尾  佢都係用返d小學鴨方法黎拉開話題
作為大家有緣玩信長又咁岩係同一個平台度提提你   成日話人小學前小學後既 都唔方高得去邊

替你同學可憐 認識到你這樣的朋友

引用:
原帖由 鬼邪 於 2011-4-22 13:38 發表
你有幾次機會 人地得1次?唔好再係到攪笑啦 ...
佢有咁多12lv ac 都可以有多幾次機會嫁

規則寫明 一個ip 報一次  資料唔亂填得

姐係話 你填老豆 阿媽 資料落去打 佢呢條rule 就限唔到你  只係話申請 一ip 一次

無話玩果陣 一ip 一次

極度引笑  人地有心要整死你 唔比你上vlan   你可以做得d乜? 回幾句post 你覺得會有人理你?   d阿豬阿狗都上黎回post 抽你水   有技術又如何? 又咪係要臣服係vlan d "所謂"規舉   我呸 ( 我自認阿豬阿狗 你吹?)

我個同學重未知自己錯咩  咁我就好人少少講白少少啦
如果你比老師捉到你抄功課  跟住老師話罰你   然後你同個老師講  要罰就全部人一齊罰,咪剩係罰我一個咁唔公平  重係咁同老師告密  再話自己係為左公平,唔係為左自己    人地會點諗啊   
會覺得你為人正直?   係會覺得你比人罰唔起啊   同班既人只會覺得你比人罰唔係自我檢討  而係只係識拉人落水  無錯  你講得岩  理論上  你係無錯  但係人地未睇你唔起囉  講多次都係咁  你比警察捉過紅燈  你同佢講  果條友都係咁過啦   你估下佢會點諗 ?   
我嘈羸  我冇得著既  調轉都係,所以我唔再回應我果位同學  我講既野岩唔岩  佢自己諗

回多句  因為學到新野   下次足球犯規

講呢句野比球證聽:極度引笑  有技術又如何? 又咪係要臣服係足球 d "所謂"規舉   我呸 ( 我自認阿豬阿狗 你吹?)

人地睇唔睇得起 都係自己既事 e加問題係 佢真係有得check 既然佢話要打擊分身 又話嚴懲我又剩 何解佢唔做野先?   

仲有 咁我想問多你一件事 大大   
犯規 犯規係點解    打錯資料都叫架話  又何解個達浪達浪﹏ 打錯身份證num  又唔罰呢?

發新話題