36 123
發新話題

[完成] 單挑: 酷乂煥乂 vs IamYourFather

[Close]

單挑: 酷乂煥乂 vs IamYourFather

遊戲類型: 信長英雄賽
比賽模式: 單挑 1 VS 1
地圖版本: 信長之野望 F12.2B
比賽限期: 2011年04月23日 23時59分
抽籤說明: 由參賽者按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

打得就加我msn

借問聲 邊度有講唔比重覆參賽的

另外 如果係查既 可唔可以查哂咁多個人

我深信 你呢個英雄賽 玩黎玩去都係果d人黎  我都報左名2屆 一輪玩三場

唔重覆報名 都未必夠512 / 個個報完唔打 雙雙否決 ~.~

你拎d位 比d人用黎雙雙否決 都唔比我上

另外 我e加 3場都比你foul哂    有左d懲罰   咁打錯規則果個有冇嫁 ?

想r多幾場3分打都唔得  唉

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-21 00:45 發表

我深信 你呢個英雄賽 玩黎玩去都係果d人黎  我都報左名2屆 一輪玩三場

唔重覆報名 都未必夠512 / 個個報完唔打 雙 ...
點解你地團D人輸左可以咁多野講

引用:
原帖由 IamYourFather 於 2011-4-21 00:45 發表

唔重覆報名 都未必夠512 / 個個報完唔打 雙 ...
就係因為有你呢d人先會搞到有咁多雙雙否決啊
開咁多個ac黎打;一陣自己抽到打自己?叫人幫你玩啊?
正一實頭皮黎;想打3分 去約戰區吧
強者不是一朝一日練成的

佢有邊個post 係ck到 分身 cancel左條友?

仲有 輸wt  打都未打

你就真係輸la 比個唔知物lok ko

另外 我係咁e 都搵到d分身
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... E2%98%85%29I.aM.Sai
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=362169&extra=page%3D30

cc 呢2個      唔好話唔係分身黎呀
d管__ 係唔係食乾米嫁    5分鍾已經搵到個
但又唔係重複參賽wor   玩針對ja?

當d強團輸左果陣  你地就會好齊心咁話 計分 友誼姐

又話唔係比賽 打比賽 又話 咁想打3分 去約戰區囉

加重懲罰都唔緊要 大把人陪我落水

唔玩針對唔通同你玩腳指?    大把人開分身參賽
係罰應該
全部一齊罰
罰一個
服唔到眾

引用:
原帖由 therock120 於 2011-4-21 03:22 發表

點解你地團D人輸左可以咁多野講
好似你咁少咩 講出來型d ?

引用:
原帖由 希. 於 2011-4-21 14:01 發表

好似你咁少咩 講出來型d ?
冇你地咁多意見發表

2. 必須填寫真確的 姓名 和 身份證號碼, 登記後 永久不能更改.

3. 一個 身份證號碼 只能登記 一個帳號

4. 一個 IP 只能登記 一個帳號

5. 亂填資料或假的資料會被刪除

我頂   又係呢個POST學到野
下次比警察捉到  第1時間唔係解釋
係講:
唔玩針對唔通同你玩腳指?    大把人亂過紅燈
係罰應該
全部一齊罰
罰一個
服唔到眾

唔知警察會唔會接受呢  可

咁如果佢填果d 係阿媽 老豆 祖父 祖母資料 代打呢?

睇黎捉到人犯法係唔可以罰住    應該要檢查曬全香港人有冇犯同樣既法先可以一齊罰
唔係既話   就會變成針對/唔公平      

小弟路過真係學到唔少野

唔係呢個問題  但係可以係貼入面所見 果個人 係上一屆 無記錯的話 都冇事發生

其中更講你抽中ace再對決

^.^ 佢仲揚過我 但都可以冇事

唔好偏幫到出哂面 可以?

講個故事比大家聽
我係讀小學既  前排   我上堂抽一個同學既水
背景:佢做左一件事  比老師罰
但係佢唔順氣  係咁拉人落水   又話隔黎班啊邊個邊個做得重揚過我啦
又話  你罰我企之前   可唔可以查晒所有同學有冇犯呢條規先?

咁我就覺得佢好無腦 以為拉埋人地落水就冇事   咁未決定抽一抽水囉
咁我就用警察講左2個例子   一來抽一抽水  2來想帶出  罰你還罰你
同人地張唔張揚係獨立case黎   唔好諗住轉移話題啦

點知果條友唔明我講野之餘  重講:唔係呢個問題  係隔黎班啊邊個邊個之前重揚啦
又唔見佢有野  偏幫可以?
我心諗: 你做乜九啊   明明就係同一個問題

我的感想:估唔到  有人好彩冇比人捉到   都可以成為脫罪既藉口   下次沖紅燈都唔驚  反正咁多人揚過我

36 123
發新話題