發新話題

f(x)_피노키오(Danger)_MUSIC VIDEO

[Close]

f(x)_피노키오(Danger)_MUSIC VIDEO

[youtube]kKS12iGFyEA[/youtube]

f(x)既新歌...聽落都唔錯既...

不過其實我都唔係幾留意e個組合...

但因係youtube訂閱左SM..

所以先聽到,所以就想介紹比大家啦

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

點訂閱SM嫁

哈哈 你有所不知啦...個次訂閱緊少時既,但無意中我訂閱埋sm bigbang 同 cnblue-.-

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-20 23:58 發表
哈哈 你有所不知啦...個次訂閱緊少時既,但無意中我訂閱埋sm bigbang 同 cnblue-.-
-___-'咁我上KPOPN仲好

唔係幾識set d訂閱-.-

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2011-4-21 01:29 發表
唔係幾識set d訂閱-.-
Like , 讚好 我都唔太識,唔知點搵SM出黎訂閱

推薦頻道

個度會有 如果你最常睇個d野 佢就會有d推薦個類型既訂閱者比你

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2011-4-21 11:23 發表
推薦頻道

個度會有 如果你最常睇個d野 佢就會有d推薦個類型既訂閱者比你
搵唔到SM既

洗完機.今日終於DL番晒我啲整片工具~

系時候整整少時的片

圖我唔整了,唔想再下載..

引用:
原帖由 KeiRo 於 2011-4-21 23:24 發表

搵唔到SM既

洗完機.今日終於DL番晒我啲整片工具~

系時候整整少時的片

圖我唔整了,唔想再下載..
講真 你整少時d片 根本我就係專業

一般般               

是這樣嗎?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 11# 的帖子

這樣可以,但還有方法比較方便點,圖我就不會上存,用文字解說,當你係YOUTUBe打完big bang love song 第一首唔好按入去住 只細睇下d字,你會搵到有訂閱兩個字按入去,因為佢係big bang,所以佢出乜,你會自動睇到or按入去睇佢之前既野...大約係咁

f(x)nichkhun條女victoria超靚女呀
中國人中最靚
本AC分兩人使用其中一人只會發動漫很少會回覆只在動漫區回覆

發新話題