發新話題

英雄賽規舉不明確?

[Close]
現在事件已經引申出, 代打嫌疑,週一會徹查, 如確定存在.
會嚴肅處理,並會給予最高處分。
如:涉及會員,帳號會被永久封停,涉及團隊會被勒令解散。

大家要尋根到底,我就奉陪到底。

比賽規定會在第四屆時修正

引用:
原帖由 ansonlmk 於 2011-4-17 12:12 發表
有道理     依加個規舉的確有改善空間~
規定,沿用至今已經第三屆,或多或少已經有些不合時宜。

上下路確實模糊,擬定規定時候,已經知道。
如何劃分中路範圍,大家要明白,就算劃分出來,是否每個人參加者都能夠清楚明白,如100x100範圍,此類定義呢?

作出修改方向如下:
3.不准攻擊敵方上/下路 哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

回14#
地圖之所以合併,是爲了跟上官方圖的推廣及發展。

回15#
是,原意就是不容许爆上/下塔。
我都知道任何字眼用词都可以用来挑剔,唔比爆又可以唔可以穿过呢(兜路行),又会有人提出。
相信作以下修改,可以厘清一些灰色層面。
3.不准攻擊敵方上/下路 哨兵及箭塔(被攻击也不可, 除追殺或逃)其余范围可以活动

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:30 發表
你都識講  規則講錯 下屆先改 既然下屆先改 點解今屆 可以落下路? 點解會判我輸 明明佢唔守今屆規則落左下路
你規則錯 我守番你個錯規則only

你同我講 可能睇錯 rp 但係賽果唔會改變  姐係你自己都唔肯定有冇睇錯
...
1. 規則出現質疑情況下,我做出了最後詮釋。

2. 已經作出最後裁決,請不要憤憤不平,輸就是輸。

3.RP 是绝对正确的,请不要扰乱视听。

4. 我的最后感想,是我个人对比赛的看法,不是你用来挑战最后裁决的武器。

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:46 發表
我知道係你個人的看法阿

但係點解我冇出過忍 你會話我死左成堆忍先? 點解釋  
我唔係話唔認輸 只不過係你比唔到一個合理的答案我
我重开了rp,是我睇错,下忍是边个的,当时我是用自由播放,2只英之间互杀时候,我见到下忍忽然唔见晒,我以为是被杀,原来是镜头已经转换左。

以上答案 合理满意否?

我覺得你唔知道自己想表達咩了,再繼續玩文字遊戲,我唔會同你玩。

現在已經著手查你是否有代打問題。

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:57 發表

無所謂 查啦
求其封完 我出唔到聲 反對聲音=0  
你禁埋我言 算吧啦 管理員   大佬豬
呵呵,不要用言論自由來做自己的辯護吧。
講真,我好得閒去查你咩,都預左比你插,有人提出確實證據,我地是要做野。

遇到你種玩家,真是做又死唔做又死。

最後講句,比賽是公開的,如果唔適合比賽制度,可以唔參加。

發新話題