發新話題

英雄賽規舉不明確?

[Close]
比賽單位1向有修改規則而不需合予任何知會既權利

你咁講 同我話佢強權有咩分別

佢未應機 一陣我補上link

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:43 發表
下忍去下路 點解唔算活動 我個fd 控左忍去下路一樣比佢判左輸

咁馬仔,下忍行左過去算唔算活動啊  毛利三技算唔算活動啊  下路回血算唔算活動啊

毛利三技 上下路有兵?         下路回血 追殺/走佬咪合理L ...
首次 裁判作出決定唔需要任何解釋  更加唔輪到我呢個會員黎解釋
咁規則都冇說明下路補血算唔算犯規 咁係咪所有曾在下路補血既賽事都應該推翻?

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:47 發表
比賽單位1向有修改規則而不需合予任何知會既權利

你咁講 同我話佢強權有咩分別

佢未應機 一陣我補上link
接近所有比賽都有呢個權利  你參唔參加係另一回事

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:50 發表
首次 裁判作出決定唔需要任何解釋  更加唔輪到我呢個會員黎解釋
咁規則都冇說明下路補血算唔算犯規 咁係咪所有曾在下路補血既賽事都應該推翻?
我相信 下路補血既好多

但我同時亦相信 滿魔滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:51 發表
接近所有比賽都有呢個權利  你參唔參加係另一回事
你都識講接近

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:52 發表

我相信 下路補血既好多

但我同時亦相信 滿魔滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數
SORRY,可唔可以講明d,我唔明呢2句野既意義 = =

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:53 發表

你都識講接近
係接近  咁又點?   總有extreme case

我相信 下路補血既好多

姐係話 可能好多人 都係下路度補血

但係 多數都係 追殺/走佬之下

我相信 滿血滿魔 無端白事走落下路150既 只有極少數

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:57 發表

我相信 下路補血既好多

姐係話 可能好多人 都係下路度補血

但係 多數 ...
r到頭都爆曬都唔明呢2句野有咩意"義"
咁如果中路補血營爆曬落下路補又點計
既然規則含灰色地帶  更加應該由裁判決定

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 17:04 發表
r到頭都爆曬都唔明呢2句野有咩意"義"
入面仲有6個回血營

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:05 發表

入面仲有6個回血營
你咁答同 學生仔嘈交  答吹咩有咩分別 ?_?

有膠問 則有膠答
溫泉為無敵 唔好同我講 溫泉爆左

下路單回營 同你打緊中路番去雙回營  速度跟本差唔多 如果佢有心守規 跟本唔洗落下路
更何況佢滿血滿魔?

我琴日都講左:
我都睇左REPLAY  但我完全覺得信長冇犯到規   一黎"下路" 呢個TERM 根本好難介定     何為CP位,下路??   呢度某程度上都叫規則上既不全    二來   "活動"呢個字亦到呢人難以認清  何為活動?
下路補血營回血  也叫活動?  若果是,將有很多場賽果會出現問題  , 倘若非 , 那"活動" 又是怎樣  
在下路出現 是 "活動的一種" !?

呢場比賽我覺得雙方都冇犯規,反而VLAN應該更加重新釐定規則,以免下屆出樣同樣爭議,同時防止
處理這類的賽果時顯得無所適從

而這樣賽果我認為應判信長勝出,因為佢係"冇犯規"既情況下獲得三分,理應獲勝!!
我反而認為應該商確一下,分身參加比賽的問題,上面好像指出有某會員報了三隻acct比賽!

利益申報:唔係該場比賽其中一方  唔信可以CHECK我IP   我亦以係以事論事  冇針對/偏幫成份
anyway,希望VLAN能搞更好更完善既比賽

你開番r字頭回得唔得  我都冇用分身同你講野

你想我開0 lv 陪你玩?

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 17:08 發表
有膠問 則有膠答
溫泉為無敵 唔好同我講 溫泉爆左

下路單回營 同你打緊中路番去雙回營  速度跟本差唔多 如果佢有心守規 跟本唔洗落下路
更何況佢滿血滿魔? ...
i mean 倘若佢中路回血營爆曬  落左下路補  作為參賽者你覺呢個case點計  而唔係問緊我d補血營爆曬 去邊補好

發新話題