發新話題

英雄賽規舉不明確?

[Close]
引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 13:57 發表

無所謂 查啦
求其封完 我出唔到聲 反對聲音=0  
你禁埋我言 算吧啦 管理員   大佬豬
呵呵,不要用言論自由來做自己的辯護吧。
講真,我好得閒去查你咩,都預左比你插,有人提出確實證據,我地是要做野。

遇到你種玩家,真是做又死唔做又死。

最後講句,比賽是公開的,如果唔適合比賽制度,可以唔參加。

秒殺左 我路過都覺得你慘 算la 下一屈再戰吧!!
唔好唔開心

等第四屆再戰江湖

EsCapEd人真系多舊魚

樓主仲要扮唔系EsCapE d人先系重點
覺得唔抵 你團友緊系拉

我本身幾睇得起EsCape  因為佢地之前大團的敢串  叫做敢為  但而家輸左場3分  重要賴規則真係z_z    我自己見件事好似鬧得幾大  連replay都睇埋   我絕對認為直江方係抵輸的    由頭到尾  你口咬果條".期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡"  你只係死咬   呢條規則既原意根本係講緊唔比攻擊下路敵人既塔   而唔係講緊唔比去下路   你就加以曲解佢   重扮到自己幾無辜咁  重要屈埋比賽主辦團體處理不當,偏幫,強權等    好話唔好聽真係剩返把口   
而比賽講求公平  裁判既決定係一切真係細路哥都識  你理得裁判點判  總知佢冇偏幫就得,跟住自己報分身打比賽  管理單位話加以懲罰   你居然話封殺這論自由都講得出   咩叫惡人先講狀?
i have no idea!

你可能話我刷VLAN鞋,幫版主之類   我敢講絕對冇   如果我要刷鞋都唔會用分身  我只係睇唔過眼你認為自己冇錯既所為  重係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z        老實講  而家我真係好睇唔起某人  因為你唔面對自己輸左

係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z

98 叫佢查rp 查下anson 係咪我 查下 smile 果2個係唔係我我由頭到尾都剩係用呢個ac回貼 ok?

你知自己刷鞋就好

我真係好睇唔起某人神扮唔係偏幫vlan    話用分身

如果我要刷鞋都唔會用分身

你驚比人圍插先用分身炸?

唔面對輸 上一屆輸左我就唔會唔出聲啦

另外再引用final 峰講既野
但當英雄追殺你果時  明知前面單程路有地雷/ 有忍者  就要走下路/上路

係...但最大問題 我果陣未出忍  加上係用直江

而且我英雄係中路爆緊佢塔   

佢滿血滿魔 兜下路 係下路外塔150果度""補血"""  分明特登咁做

再引用樓上所說  :期間禁止於上/下路活動, 除非追殺或逃亡":

活動 行路唔叫活動 ? 你跑步都叫運動啦
英文行路 walk 都可以係動詞啦

是咁的
毛利開三技上下路都有加吧?!
那算不算是在上下路活動鳥

毛利3技 加 冇用 上下路唔會出兵

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:08 發表
係咁用分身幫自己講野就以為岩曬  z_z

98 叫佢查rp 查下anson 係咪我 查下 smile 果2個係唔係我我由頭到尾都剩係用呢個ac回貼 ok?

你知自己刷鞋就好

我真係好睇唔起某人神扮唔係偏幫vlan    話用分身

如果我 ...
我係咪咪刷鞋同你有冇用分身一樣   自己知     z_z
我係度講我唔係刷VLAN鞋  亦都冇需要刷VLAN鞋z_z  你唔信就算  
你話我唔夠膽用正身刷  咁我用分身刷黎有咩用  z_z

同埋而家係針著於 規則  你回我果d野  根本完全無意義
你既回覆比我既感覺只係為反而反    紅色大字就只為自己有道理
引用完人地又冇提出引用既意義  真係恕我愚昧

順帶一提,有時輸左出聲都要有理由  咁岩今屆有d所謂既"理由"

而家比賽單位都講左  條規則既原意係防止攻擊下路既塔

引用:
原帖由 雨bb. 於 2011-4-17 16:37 發表
我係咪咪刷鞋同你有冇用分身一樣   自己知     z_z
我係度講我唔係刷VLAN鞋  亦都冇需要刷VLAN鞋z_z  你唔信就算  
你話我唔夠膽用正身刷  咁我用分身刷黎有咩用  z_z

同埋而家係針著於 規則  你回我果d野  根本完 ...

你都識講e加啦 姐係我打果陣佢未講
條規則無問題架話 佢就唔洗係度話下一屆要改番
咁既然原先佢打條規則個意思 係上下路不能活動   
既然下一屆先修改 唔係應該下一屆先可以行下路?但e+ 叫我接受賽果?

活動 行路唔叫活動 ? 你跑步都叫運動啦
英文行路 walk 都可以係動詞啦

咁馬仔,下忍行左過去算唔算活動啊  毛利三技算唔算活動啊  下路回血算唔算活動啊  
倒不如咁樣問我,不如問下你自己,倘若足球比賽出現左難以判決既犯規應該邊個判啊,係球員 ?

下忍去下路 點解唔算活動 我個fd 控左忍去下路一樣比佢判左輸

咁馬仔,下忍行左過去算唔算活動啊  毛利三技算唔算活動啊  下路回血算唔算活動啊

毛利三技 上下路有兵?         下路回血 追殺/走佬咪合理LO  e加重點 係 我冇忍 隻英又係中路 r緊佢450

一定唔係追殺/走佬

你解釋到 唔係追殺/走佬 落下路補血既原因?

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:43 發表
下忍去下路 點解唔算活動 我個fd 控左忍去下路一樣比佢判左輸
呢句係引言 z_z    但都敢問下邊場賽事 因下忍去左下路而判輸呀  ?

引用:
原帖由 EsCapE.Man 於 2011-4-17 16:40 發表

你都識講e加啦 姐係我打果陣佢未講
條規則無問題架話 佢就唔洗係度話下一屆要改番
咁既然原先佢打條規則個意思 係上下路不能活動   
既然下一屆 ...
比賽單位1向有修改規則而不需合予任何知會既權利

發新話題